This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Pirmasis Lietuvoje greito meksikietiško maisto restoranas – „No forks“

2016-09-07
Publish your own article

Meksikietiška virtuvė yra tinkamiausia perteikti šviežumo ir tikrumo idėją, kadangi tiek Meksikoje, tiek ir restorane visas maistas yra ruošiamas nuo nulio, t.y. „No forks“ nenaudoja šaldiklių, tam kad palengvintų verslą, bet gamina iš šviežių žaliavų, kad užtikrintų aukščiausią ruošiamo maisto kokybę.

Meniu trumpas, bet jo konstrukcija suteikia galimybę greitai susikomplektuoti individualų užsakymą, be to labai informatyvus ir smagus – nereikia ilgai „klaidžioti“ po savo abejones, nes lengva ir greita išsirinkti. Maistas ruošiamas tą pačią akimirką, kai jūs apsisprendėte, o patiekiamas praktiškai per kelias sekundes.

„No forks“ meniu yra sukurtas konsultuojantis su aukščiausios klasės technologu, kuris dirbo žinomuose restoranuose Lietuvoje ir Londone. Būtent Londone jam teko dirbti kartu su žymiu virtuvės šefu Gordonu Ramziu.

noforks2

„No Forks“ įkūrėjai Emilis ir Lukas pažįstami nuo mokyklos suolo ir iki bendro verslo įkūrimo kartu praėjo tikrą partnerystės „mokyklą“. Studijų metais Lukui atsivėrė galimybės keliauti ir dirbti greito maisto „mekose“ – JAV ir Londone, kur jis gerai susipažino su šia sritimi tiek, kaip klientas, tiek ir kaip verslininkas.

Žmonių gyvenimo tempas, augantis poreikis šviežumui ir kokybei pasufleravo pasirinko greito restorano koncepciją. Šiuo maistu „No forks“ perteikia savo pagrindinę mintį – „greitas, tačiau šviežias maistas, kurį gali valgyti kiekvieną dieną nesibaiminant dėl jo kokybės“. Visas maistas yra pagamintas iš tą dieną gautų, šviezių produktų, maistas neužsistovi ar nėra ruošiamas kitai dienai, klientai visą maisto paruošimo procesą mato prieš savo akis ir gali susikomponuoti koki nori patiekalą.

Kodėl turite papietauti arba išalkę bet kuriuo kitu metu užsukti į „No forks“? Pasitikėkite kitų lankytojų atsiliepimais, kurie dažiausiai giria sviežumą, skonių gausą, aptarnaujančio personalo kompetenciją ir greitį. Populiariausi du patiekalai: burita (barbacoa jautiena, pupelės su garstyčiomis, ryžiai, kukurūzų salsa, smoked‘n‘spiy salsa, sūris, salotos ir chipotle vištiena, pupelės su šonine, ryžiai, ananasų salsa, guacamole, suris, salotos.
Greitas maistas tik pamaloninti gomurį, numalšinti alkį ir pamaitinti kūną, todėl alkoholio čia nesiūloma. Tradiciniai gaivieji gėrimai ir ekologiški limonadai be cukraus WOSTOK bei idomios tonizuojančios šaltos arbatos Yerbata ir Matchbata – tai, kas sumaniai papildo maistą.

Sėdimų vietu čia 35, taciau kadangi „No forks“ yra greito maisto restoranas (take away principu) klientų vienu metu aptarnauti gali kur kas daugiau. „No forks“ komanda gali pasirūpinti ir dideliais imonių ar organizacijų renginiais, atvežti maistą į šventes, ar kitus sutartus renginius.