This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Pavasaris restorane Tores

2012-04-01
Publish your own article
Valgiaraštyje rasite Jūsų pamėgtus ir vertinamus patiekalus bei pavasarines naujoves, kurios, labai tikimės, taip pat sulauks Jūsų pripažinimo:

  • „Tigrinių krevečių salotos su mangais“ - mangų sultyse atsiskleidžia itin gurmaniškas krevečių skonis.
  • „Rausvojo tuno carpaccio su pomidorų – avokadų salotomis“.
  • „Virtiniai su Rikotos sūriu“ – puikus, lengvas ir kartu sotus patiekalas ne tik vegetarams.
  • „Pusė keptos vištos su keptu obuoliu bruknių padaže“ - tai išimtinai patiekalas vyrams. Visiems, kurie mėgsta stiprius gėrimus ir alų, primygtinai siūlysime paskanauti šio derinio.
  • „Kepta veršienos nugarinė su špinatais ir pomidorais kaparėlių padaže“ - veršiena visada buvo išskirtinai prabangus reikalas.
Desertų meniu liko patys populiariausi saldumynai bei pridėjome vieną naujovę – „Pyragas su miško uogomis“. Tai gaivus skanėstas, kuris yra pagardintas miško uogomis, priklausomai nuo metų laiko: mėlynėmis, žemuogėmis, avietėmis ir t.t.

Su pavasariškai skaniais linkėjimais, restoranas "TORES"