This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Frankofonijos dienos grįžta

2012-02-28
Publish your own article
Maisto išmanymas yra svarbi frankofonų bendruomenės vertybė, kurią dera puoselėti. Prancūziška virtuvė itin turtinga, išsiskirianti stalo etiketo ir patiekalų pateikimo tradicijomis, todėl Filipas Ferelekas ir Frankas Čikonjola kartu su lietuviška „Brasserie de Verres en Vers“ restorano virtuvės komanda pristato gardžiausias maisto tradicijas, nuo ančių kepenėlių pateiktų Šampano putose iki Baltojo šokolado putėsių pagardintų mango lašais.   

Nusiteikite ilgam mėgavimuisi ir bendravimui – vakarienė ar pietūs, kaip ir dera Prancūzijoje, gali užtrukti kelias valandas. Užsukite į „Brasserie de Verres en Vers“ restoraną viešbutyje „Radisson Blu Astorija“ ir išbandykite vos mėnesį trunkantį naująjį meniu. Tik labai nedelskite – kovo mėnuo greitai baigsis.

Išankstinė staliukų rezervacija el. paštu: reservation.vev@radissonblu.com arba tel.: +370 5 2120 110.

Restoranas „Brasserie de Verres en Vers“
Radisson Blu Astorija, Didžioji g. 35/2, Vilnius
Tel.: +370 5 2120 110, http://www.radissonblu.com/hotel-vilnius