This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Pamatykite, kaip tampama geriausiais šalies virėjais

2016-11-10
Publish your own article

Programa

2016-11-10    Konkursas „Geriausias virėjas SUP mokinys 2016“
10:00 – 14:30 Patiekalų gaminimas, pateikimas.
Konkursų „Geriausias virėjas SUP mokinys 2016“ vertinimo komisijos nariai: Halina Višnevskaja, Janina Galubavičienė, Gediminas Albrichtas, techninis teisėjas Eduardas Radzivilovas.
15:00 – 16:00    Konkurso „Geriausias virėjas SUP mokinys 2016“ apdovanojimai

2016-11-11    Konkursas  „Mokinių-virėjų komanda 2016“
9:00 –  17:30 Patiekalų gaminimas ir pateikimas. Pateikiamas žuvies patiekalas, kuriame privalomi produktai – Dorado žuvis ir kaliaropė. Desertas, kuriame privalomi produktai - kriaušė ir rudasis „Demerara“ cukrus
 Konkurso „Mokinių-virėjų komanda 2016“ vertinimo komisijos nariai: Franciane Tartari (SE), Alexander Prokopovich (RU), Svetlana Riskova (LV), techninis teisėjas Jevgenij Volkov (LT).
10:00 – 18:00    „Konditeriai įkvėpti mados - Talentai 2016“. Pateikiami konkursiniai darbai: tortai-muliažai pagal pasirinktą stilingą drabužį. „Jaunieji talentai 2016“. Pateikiami konkursiniai darbai: vaikiški tortai, tema „Naujųjų Metų paslaptis“.
Konkursų „Konditeriai įkvėpti mados - Talentai 2016“, „Jaunieji talentai 2016“ vertinimo komisijos nariai: Franciane Tartari (SE), Malgorzata Weber (PL).
18:00 – 19:00    Konkursiniai  darbai eksponuojami ant parodomųjų stalų

Seminarai auditorijoje
11:00 – 12:15 Gastronominės kelionės: nuo užkandžio iki deserto. Patiekalus gamins bei pristatys Jaroslav Orševski - Nacionalinės šefų komandos narys, pelnęs bronzos medalius pasaulio kulinarijos olimpiadoje „IKA/Culinary Olympics 2016“.

2016-11-12    Konkursas „Geriausias Lietuvos virėjas 2016“
10:30 – 17:30   Gaminami ir patiekiami:

  • žuvies užkandis, naudojama „Kobijos“ žuvis
  • karštas patiekalas, naudojami produktai iš „Juodosios dėžės“
  • Pateikiamas desertas, naudojamas baltas šokoladas, kriaušių tyrė, vanilinis cukrus, šviesusis ir tamsusis sirupai

Konkurso „Geriausias Lietuvos virėjas 2016“ vertinimo komisijos nariai: Franciane Tartari (SE), Alexander Prokopovich (RU), Svetlana Riskova (LV), Kamil Lüehn-Skibinski (AT), Malgorzata Weber (PL), techninis teisėjas Stanislav Kizenevič (LT).

18:00 – 19:00    Konkurso „Geriausias Lietuvos virėjas 2016“ apdovanojimo ceremonija

Seminarai auditorijoje
11:30 – 12:30
 Kulinarinės ir konditerinės idėjos šiuolaikinėje virtuvėje. Patiekalus pristato Honorata Lyndo ir Liucija Makovska - daugkartinės tarptautinių gastronomijos čempionatų prizininkės, aukso medalių laimėtojos pasaulio kulinarijos olimpiadoje „IKA/Culinary Olympics 2016“.
13:00 – 14:00   
Naujųjų Metų belaukiant: vieno kąsnio užkandėlės ir mini pyragėliai. Apie gamybos technologinius procesus papasakos ir gamins Olga Medveckaja, „Maxima LT“  technologė.

2016-11-13    Konkursas „Virėjo ir barmeno komanda 2016“


11:00 – 13:20 Gaminami ir patiekiami užkandis ir desertas
Konkurso „Virėjo ir barmeno komanda 2016“ vertinimo komisijos nariai: Eric Bouton (FR), Kamil Lüehn-Skibinski (AT), Arminas Darasevičius (LT), Darius Dabrovolskas (LT).
14:00 – 15:00    Konkurso „Virėjo ir barmeno komanda 2016“ apdovanojimo ceremonija

* Dalyvavimas seminaruose nemokamas. Pageidautina registracija. Vietų skaičius ribotas. Registracija ir informacija el. paštu  vadybininke@lrvvk.lt arba tel. +370 615 67405