This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Nidoje, birželio 20 dieną atsidaro GRILL 7

2013-06-20
Publish your own article

Dėl to visuomet turėsime šviežios jūsų pamėgtiems ėrienos sriubai chašlama, troškiniams ir plovui. Pagal užsakymą kepsime ėrienos kumpį (apie 3 kilogramai), kuriuo galėsite pasisotinti 4 – 5 žmonės. Džiaugiamės, kad šiais metais galėsime svečiams pasiūlyti mūsų pačių ruoštų ėrienos pašteto, kibinų ir koldūnų. Iš šio ūkio taip pat gausime prancūziškų Lacaune avyčių pieno jogurtą, kuris puikiai tinka prie salotų.

Kaip ir pernai pilstysime nuostabų Makedonietišką vyną, kurį mūsų draugas Artūras, į Lietuvą  atgabena iš BOVIN vyninės . Gera naujiena, kad šiemet jums pasiūlysime  rožinį  pilstomą namų vyną ir keletą puikių vyno pozicijų buteliuose. 

Taip pat,  mūsų draugas,  Kęstutis Budreckas,  nemažai laiko praleidęs  Barselonoje,  atrinko ir parvežė baltą ir raudoną namų vyną, kurį pilstysime šią vasarą Nidoje GRILL 7.

Laukiame svečių!

GRILL 7 kolektyvas