This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Nauji vėjai ir skoniai Basilico restorane

2016-10-05
Publish your own article

Naujas meniu tapo šiek tiek modernesnis, su  rinktiniais europietiškos virtuvės perliukais: trijų rūšių midijos, kalmarai, jūros gerybės, šviežia žuvis, antiena su rabarbarais, mėsos patiekalai (jautienos steikai, veršiena). Restorane bus tinkamai pasirūpinta autentiškos italų virtuvės gerbėjais - čia kepamos tikros picos malkomis kūrenamoje krosnyje, o makaronai yra rankų darbo, pagal senąsias itališkas receptūras, tokių nerasite daugiau niekur mieste. Kada paskutinį kartą lankėtės Italijoje ir valgėte tikros pastos?! Laikas keliauti dabar, nes pasirodo ne taip ji ir toli...

Maistas ir aplinka turi susilieti į vientisą visumą, tad modernesnis tapo ne tik meniu, bet ir interjeras. Jaukios erdvės, per  du aukštus talpina net 100 svečių, o didžiuliai vitrininiai langai tarsi sulieja restoraną su miesto šurmuliu.

Basilico2_web059_IMG_5457
Vilniuje, vis labiau perimančiame gerasias pasaulio didmiesčių gastronomines tradicijas, tampa madinga pusryčiauti mieste, užsukite išmėginti pusryčius ir į „Basilico“. O norintiems pasijausti šefais arba įsisukti į itališką veiksmo verpetą – „Basilico“ vyksta picų gamybos pamokelės ir vaikams, ir suaugusiems! Galima su itališka muzika, itališka pakilia nuotaika, o svarbiausia – itališku temperamento stiliumi: energingai, drąsiai ir skaniai.

Basilico2_web058_IMG_5456

Pobūviai

Ką lemia ilgametė pobūvių organizavimo patirtis? Ogi daug ką: nuo maisto iki organizavimo niuansų, visos detalės ir smulkmenos sužiūrėtos, patirtis ir įžvalgumas aptarnaujant, pakylėta šventinė nuotaika ir rūpestis tik dėl savęs bei savo svečių!
Meniu ruošiamas kiekvienam klientui individualiai, pagal jo pageidavimus. Banketas (arba sėdimas pobūvis jaukiausias „Basilic‘e“ iki 50 asmenų, o furšeto (ar kitų stovimų renginių) metu, patogiai jausis iki 100 asmenų. Maisto kaina vienam asmeniui pobūvio metu  nuo 20-25 Eur. Užsisakius pobūvį klientui nebebūtina rūpintis papildomais šventės atributais: muzika, interjero papuošimais, vakaro programa, vedėju, nes restorano komanda kompetentingai gali pasirūpinti viskuo – „nuo iki“!

Beje šventės metu, labai smagu naudotis projektoriumi ar plačiu ekranu, peržiūrėti vaizdo įrašus, nuotraukas ar pan. Šalia restorano esanti parkavimo aikštelė šventei bus patogi tiems, kas vairuoja (10-15 automobilių parkavimas čia pat).

Išvežamieji:
Išvežamuose pobūviuose privalumas, kai maisto tiekėjas atvyksta su savo indais ir įrankiais bei savo personalu – tai savaime suprantama „Basilico“ komandai. Tiesa, siekiant užtikrinti išvežamojo maisto kokybę, aptarnavimas vyksta Vilniaus ir Vilniaus rajono ribose.
Restorano komanda pasirengusi pagaminti beveik neribodama savo užsakovo norų – pageidaujamą virtuvę, stilių, pateikimą. Maistas gali būti teminis, papuoštas tam tikroms progoms, gali būti solidus arba vaikiškas. Neribokite savęs užsakydami – ir suteikite įkvėpimą gamybai!