This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Naujas būdas išikepti duoną duona su mažai riebalų

2018-04-19
Share your recipe

INGREDIENTAI
500 g. duonos;
1 vnt. česnako;
 2 v.š. aliejaus kepimui.

GAMINIMAS (25 MIN)
Nupjauname pajuodusias duonos pluteles,riekeles supjaustome juostelėmis ir išdėliojame kepimo skardoje.Galite įtiesti kepimo popieriaus.Tuomet konditeriniu teptuku lengvai patepame aliejumi.Kepame 200 * C temperatūroje.Stebėkite kaip duona atrodo ir nesudeginkite.Duonai apkepus įtriname česnaku.Aš papildomai pabarsčiau smulkia druska.Duonos per ilgai nekepkite ,kad nebūtų labai kieta.Viskas.Labai skanu,lengva ir su mažiau kalorijų.

Recepto autorius: http://www.ritosreceptai.lt