Juostos KRITIKAI GURMANAI („Foodies“) žiūrovai su įtakingiausiais maisto tinklaraštininkais, tarp kurių ir lietuvė Aistė Misevičiūtė, keliaus po geriausius pasaulio restoranus. Su filmo STEIKO (R)EVOLIUCIJA („Steak (R)evolution“) kūrybine komanda bus ieškoma geriausio jautienos steiko. Nepamirštamų įspūdžių suteiks unikalų projektą, jungiantį kulinariją su kitais menais, užfiksavusi dokumentika VAKARIENĖ KAIP SAPNAS („The Dream“). Istorija ATRANDANT GASTONĄ („Finding Gaston“) supažindins su Peru pasididžiavimu – talentingu šefą Gastoną Acurio, kurio dėka pasaulis sužinojo apie Peru virtuvę ir tūkstančiai jaunų perujiečių susidomėjo kulinarijos menu.
Vilniaus gastronomijos kino savaitės „Pasakoje“ repertuaras:
16 d. 18 val. „Kritikai gurmanai“;
17 d. 18 val. „Steiko (r)evoliucija“;
18 d. 18.15 val. „Vakarienė kaip sapnas“;
19 d. 20.45 val. „Atrandant Gastoną“;
20 d. 18 val. „Steiko (r)evoliucija“;
21 d. 16.30 val. „Kritikai gurmanai“;
21 d. 18.30 val. „Vakarienė kaip sapnas“;
22 d. 16.30 val. „Atrandant Gastoną“.