This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Kokį maistą ir gėrimus restorane siūlyti vaikams?

2017-09-28
Publish your own article

Ne viską lemia vaikų norai ir, galbūt, įpročiai. Tėvai restorane gali šiek tiek įtakoti vaikų pasirinkimą, kaip, beje, ir restorano virtuvė, nepaisant nusistovėjusių kulinarinių tradicijų šeimose.

Teisingi gėrimai
Ne mažiau svarbi meniu dalis nei maistas – gėrimai. Putojantys, įvairiaspalviai, cukraus prisotinti gėrimai, spalvintos ir dezodoruotos sultys - visuomet yra paprasčiausias sprendimas, nes vaikai jų visuomet norės, o gamintojai ir prekybininkai labai gerai išmano savo darbą...

Visi žinome apie įpročio galią, tačiau įpročiai gali būti formuojami ir teisinga linkme. Pasiūlykite vaikams stalo vandens su vaisiais ir uogomis, pavasarį – sulos, tikros kakavos, o ne cukrumi prisotinto kakavos gėrimo, žolelių arbatų, vaisių kokteilių ar naminio limonado su sumažintu cukraus kiekiu.

Gourmet
Ne visas vaikų maistas turi būti tik šypsenėlės iš vaisių ar patogūs valgyti rankomis patiekalai. Paeksperimentuokite ir paieškokite, kokie įdomūs, madingi, skanūs, gurmaniški patiekalai vaikams prie širdies. Išbandykite jautienos maltinukus su polenta, naminius makaronus ar risotto su kokybišku pesto padažu, ėrienos šonkauliukus su naminiu BBQ padažu ir grill daržovėmis, kvinojos, kieto sūrio ir brokolių keksiukus, orkaitėje keptus moliūgus su apelsininiais pipirais, šparagus su parmezanu, BBQ bananą su juoduoju šokoladu, salotas gardintus gėlių žiedais ir kokybišku, nefiltruotu, šalto spaudimo alyvuogių aliejumi ir t. t., ir pan.

Kad einate teisingu keliu, suprasite tada, kai tėvai ir kiti suaugusieji pradės užsisakinėti pozicijas iš vaikiško meniu.

Žunalo Restoranų verslas informacija