This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Išlieka tik geriausieji

2012-01-18
Publish your own article
Jubiliejaus proga  vasario 1-10 dienomis visiems apsilankiusiems bus dovanojama 20% nuolaida sąskaitai. Taip pat visi apsilankę čia gaus dovanų ir privilegijų korteles, kuriomis galima naudotis ne tik restorane bet ir viešbučio „Atrium“ paslaugoms, saunai.

Puikus maistas

Geriausias įvertinimas bet kokiam restoranui – lankytojų įspūdžiai. Labiausiai „El Gaucho Sano“ vertinamas už nepriekaištingą maistą: „be proto skanu“, „skaniausi mėsos patiekalai Vilniuje...drąsu sakyti, bet gal net Lietuvoje“, „mes buvome restorane su vaikais. Buvau sužavėta, kaip netgi gerame restorane galima skaniai pavalgyti ir mums, ir vaikams. Be to aptarnavimas buvo liuksiškas. Vaikus ypač sužavėjo bulvės su puodeliais padažams. Buvo tikrai smagi atrakcija. O mes ypač džiaugėmės - kai vaikai steikus kapojo (ko dažniausiai neįsiūlysi). Mūsų firmos užsieniečiams niekada nebijau rekomenduoti šio restorano ir dar neteko nusivilti.“

Rūpestingas aptarnavimas

„El Gaucho Sano“ vienas iš nedaugelio restoranų, kuriame personalas dirba nuo pat veiklos pradžios. Todėl galite būti tikri, tiek meniu, tiek įspūdingą vynų kortą padavėjai išsamiai pristatyti gali net pagauti bėgant pro šalį. Kokybiškas aptarnavimas nelieka nepastebėtas restorano lankytojų: „buvom penktadienį su draugais pavalgyti, kaip pirmą kartą, tai paliko labai didelį įspūdį, ir aptarnavimas nepriekaištingas ir maistas nepaprastai paruoštas, plius dar ir gyva muzika. Būtinai sugrįšiu ne kartą.“,  „buvau restorane švęsti savo gimtadienio, neapsirikau ten atėjęs. Myliu tą restoraną ir tikrai dievinu aptarnavimą. Tik 5 *, kitaip ir būti negali!“, „labai malonus aptarnavimas ir be galo skanūs patiekalai, o dėl vištienos salotų važiuočiau net iš kito miesto.“.

Autentiška virtuvė

Tik „El Gaucho Sano” galite paragauti originalių Argentinos virtuvės patiekalų, kurių valgiaraštį sudarė ir į jį nuolat papildo argentinietis kulinarijos profesionalas Mario Ricardo Avallone. Restorane įrengta atvira virtuvė, tad kiekvienas gali stebėti savo užsakyto patiekalo gaminimo procesą nuo pat pradžios iki patiekimo. Tad norintys autentikos – užsukite: „teko lankytis šiame restorane ne vieną kartą ir netgi kelis kartus su asmenimis gyvenančiais pačioje Argentinoje. Ir pačiai teko būti Argentinoje. Tikrai argentiniečiai labai jau gyrė šį restoraną ir pasakė, kad tai tikrai pilnai atitinka argentinietišką virtuvę. Ir man būtent toks įspūdis. Maistas super, vynai super, žodžiu tai tikrai vienas iš puikiausių ir geriausių restoranų Vilniuje.“