This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Imbiero džemas

2018-10-15
Share your recipe

Džemas ne tik blynams, bet ir mėsai: šefo receptas Ar esate naudoję džemą mėsai? Išbandykite šį šefo receptą

Nacionalinės šefų rinktinės narys, šefas Nikita Vornik pristato kiek neįprastą džemą, kuriuo galite paskaninti mėsos ir žuvies patiekalus. Išbandykite naujus skonius ir praturtinkite savo skonių paletę.

INGREDIENTAI 
250 g imbiero (valyto)
125 g cukraus
125 ml vandens
1 žalio čili
4-5 anyžių

GAMINIMAS (50 MIN)
Supjaustykite imbierą vienodomis riekelėmis. Imbierą, anyžius, vandenį, cukrų supilkite į puodą, pamaišykite, leiskite užvirti (kol ištirps cukrus). Kol viskas verda, supjaustykite žalią čili. Sudėkite jį į puodą ir viską sumaišykite. Truputį pavirkite ant vidutinės ugnies ir skanaukite. Skanaus!