Hela prieskoninis kario kečupas
Kodėl pomidorų kečupo nepagardinus kariu ir kitais aromatingais prieskoniais? Taip! Ši Hela idėja 1963 metais nulėmė naujos skonio krypties atsiradimą. Įmonė pirmoji Vokietijoje pradėjo gaminti prieskoninį kario kečupą ir pažadino naujus impulsus kečupo rinkoje. Kaimiškos virtuvės mėgėjai, šeimos su vaikais, vienišiai, poros, jauni ir seni nuo tada pamėgo ir renkasi nepakartojamą švelniai pikantišką Hela kario kečupo skonį.
Hela receptai griežtai saugomi paslaptyje. Žinoma, tiek kad tarp sudėtinių dalių yra pipirai, gvazdikėliai, paprika ir čili. Dabar šalia klasikinio prieskoninio kečupo jau turime šiuos Hela produktus:
Hela švelnus prieskoninis kario kečupas
Ryškus klasikas tarp kitų prieskoninių kario kečupų. Hela prieskonių mišinys nulemia jo unikalumą, patiekalus praturtina švelnia kario nata ir suteikia malonų pikantiškumą. Idealiai tinka su keptomis bulvytėmis, makaronais ir, žinoma, su visų rūšių grilio patiekalais.
Hela prieskoninis pomidorų kečupas
Kvapnus, sodraus pomidorų skonio, nepakartojamas. Šis kečupas įtikina savo švelniai pikantišku skoniu. Labai skanus su keptomis bulvytėmis, dešrelėmis ir įvairiausiais kitais patiekalais.
Hela prieskoninis šašlykų kečupas
Pomidorų ir ypatingų Hela prieskonių mišinys sukuria išskirtinį Hela prieskoninio šašlykų kečupo skonį. Su juo paprasta mėsa ant iešmo tampa viliojančiu sultingu šašlyku. Ar kepsite ant žarijų, ar keptuvėje ruošite patiekalus šis kečupas suteiks aromatą, turtingą skonį.
Hela prieskoninis kario kečupas absoliučiai tinka visiems grilio fanams ir jis būtinas naujoms skonio patirtims.
Kasparas Tolkušinas
Įsiklauso į viešbučių, restoranų ir kavinių poreikius
UAB Dorena, Kirtimų g. 47B, Vilnius
+370 656 57349, kasparas.tolkusinas@dorena.lt
www.dorena.lt