This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Cukinijų duonelė su migdolų miltais

2018-05-31
Share your recipe

INGREDIENTAI (6 -7 porcijos)
2 vnt nedidelės cukinijos
1 vnt morkos
3 vnt kiaušinių
4 g. permezano sūrio
250 ml (1 su puse stiklinės) migdolų miltų arba maltų migdolų
3 v. š. smulkintų avižų
1 vnt. česnako skiltelės
1 a. š. bazilikų

GAMINIMAS (50 MIN )
Smulkią tarka sutarkuoti cukinijas ir morką. Kiaušinius išplakti, sumaišyti su permezanu, migdolų miltais, smulkintomis avižomis, įspausti česnaką ir pabarstyti prieskoniais, žiupsniu druskos ir pipirų. Tada sumaišyti masę su tarkuotomis daržovėmis. Supilti į stačiakampę formą, kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.

Recepto autorius: https://mitybologija.lt