This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
News

Bolivinių balandų ir morkų kepsneliai

2018-09-21
Share your recipe

INGREDIENTAI 
1/2 st. virtų bolivinių balandų (1/2 st. nevirtų)
1 st. morkų, smulkiai tarkuotų
3 valg. š. avinžirnių miltų (ar kitų miltų)
3 valg. š. šviežių petražolių, smulkiai supjaustytų
1 valg. š. aliejaus
1 vnt. skiltelė česnako, susmulkinto
1/4 arbat. š. kalendros miltelių
1/3 a.š. kajeno pipirų
1/3 a.š. baltųjų pipirų
1/3 a.š.Himalajų druskos

Jogurtinis padažas
1/3 st. jogurto
2 valg. š. citrinos sulčių
1/2 arbat. š. raudonosios paprikos miltelių
1/3 a.š.česnako miltelių
1/3 a.š. baltųjų pipirų
1/3 a.š. Himalajų druskos

GAMINIMAS (35 MIN)
Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių temp.  Dideliame inde sumaišyti visus ingredientus. Rankomis formuoti nedidelius paplotėlius. Juos sudėti ant kepimo popieriumi padengtos kepimo skardos. Kepti apie 25 min.

Jogurtinis padažas
Visus ingredientus sumaišyti.

Recepto autoriushttp://vegimuki.com