This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant
Events

Gastronomijos savaitė | MEAT Steak House Vilnius

November 05, We, 19:30

Restoranas „Meat Steak House“ yra rojus sultingų kepsnių ir gurmaniškų skonių gerbėjams. Meniu dominuoja brandintos jautienos įvairių rūšių kepsniai. Tuo pačiu, turime platų asortimentą svečių pamėgtų patiekalų, pavyzdžiui: krevečių su sviestu, „Meat“ vištienos kepsnį įdarytą sviestu ir trumais, pranzūcišką svogūnų sriubą. Galime pasiūlyti alternatyvų vegetarams – humusą su gruzdintų kalafijorų gabalėliais arba keptą avokadą su daržovių ratatouille ir kietuoju sūriu.

Interjeras yra šiuolaikinis, ramus, vyrauja rusvos spalvos. Puikiai jaučiamas erdvės pojūtis pro visa restoraną supančius vitrininius langus.

MENIU

Degustacinis meniu už 40 Eur

PIRMASIS PATIEKALAS

Tuno ceviche su pasiflorų ir kokosų kremu

arba

Gruzdinta mochiko vištiena a.k.a. H.F.C. su laimų ir mėtų majonezu bei togarashi traškuma

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Krosnyje kepta avienos kulninė. Patiekiama su bulvių koše su šonine ir karamelizuotais svogūnais bei apkeptais pomidoriukais su jogurtu, paskanintais kepintomis aguonomis ir žagreniu

arba

Krosnyje kepta lašišų filė. Patiekiama su rūkyta labneh ir edamame pupelėmis su harisos ir sūdytų citrinų pagardu

DESERTAS

Šokoladinis tartas su karamelės panakota, bananais ir karamelizuotomis apelsinų žievelėmis

Degustacinis meniu už 50 Eur

PIRMASIS PATIEKALAS

Tuno ceviche su pasiflorų ir kokosų kremu

arba

Gruzdinta mochiko vištiena a.k.a. H.F.C. su laimų ir mėtų majonezu bei togarashi traškuma

PAGRINDINIS PATIEKALAS

Brandintos Black Angus jautienos nugarinės kepsnys (250 g) su ančiuvų sviestu, kreminiais špinatais pagardintais trumais ir „kepėjo“ bulvėmis

DESERTAS

Šokoladinis tartas su karamelės panakota, bananais ir karamelizuotomis apelsinų žievelėmis

A. Juozapavičiaus g. 13, Vilnius

Virtuvės šefas – Artūras Butkūnas

Siūloma Gastronomijos savaitės degustacinio meniu kaina asmeniui – 40 Eur ir 50 Eur

Rezervacijai:

+370 612 35200

https://shorturl.at/UEUN0

Degustacijų pateikimo laikas:

I - V   16.30 – 19.00 ir 19.30 – 21.30

VI        14.00 – 22.30

VII       14.00 – 19.30

A. Juozapavičiaus g. 13, VILNIUS
Restaurant map