Restoranų ir kavinių naujienos: jūros gėrybės

Jūros gėrybių sezonas Brasserie de Verres en Vers
Dievinate kokybiškas jūros gėrybes ir šviežią žuvį? Žinojote, kad austrės, midijos, kai kurios žuvys, lygiai kaip ir daržovės ar vaisiai turi savo sezoną, kuomet yra šviežiausios ir skaniausios? Toks sezonas vertas jį švęsti su geriausiais patiekalais. 20 dienų Brasserie de Verres en Vers kviečia Jus ragauti ypatingą, sezoninį jūros gėrybių ir žuvies meniu. Skaityti daugiau »
Vėlyvieji jūros gėrybių pusryčiai - geriausia ką galite gauti Vilniuje...
Pirmąjį spalio sekmadienį, 9 d., rezervuokite staliuką su romantišku vaizdu į Vilniaus senamiesčio širdį ir iki širdies pasilepinkite. Elegantiškas Prancūzų virtuvės prisilietimas prie visų vėlyvųjų Brasserie de Verres en Vers pusryčių patiekalų. Pusryčiai prasideda su šampano taure ir trunka...iki popietės. Skaityti daugiau »
„Romos imperatoriai puotauja“ – degustacinė midijų vakarienė
Cezaris, Augustas ir Konstantinas kviečia į rafinuotą jūros gėrybių degustacinę vakarienę. Balandžio 28 d, 19 val., pirmą kartą jūsų lėkštėse - romėnų laikų skonis, "White House" restorano šefė patieks midijas, paruoštas pagal Romos imperatorių valgiaraščių ypatumus. Šiai degustacinei vakarienei sukurti reikalingi produktai specialiu užsakymu atkeliauja tiesiai iš Viduržemio jūros regiono. Skaityti daugiau »
Šviežutėlės austrės atvyko į
Vakar į sostinės restoraną "La Pergola" atkeliavo jūros skonis! Belon austres iš Prancūzijos užsukite paragauti! Skaityti daugiau »
Jūros gėrybių sezonas Čiop Čiop'e
Čiop Čiop kulinarinė studija kviečia į kulinarinį kursą, kurio metu susipažinsite su jūros gėrybių paruošimo būdais, sužinosite naudingų patarimų. Skaityti daugiau »
Kai norisi, ko nors skanaus - užsukite į restoraną Esse ragauti midijų
Kai darganotą rudenišką vakarą užsinorėsite ko nors ypatingai skanaus, užsisakykite midijų. Skirtingai nei austrės, midijos patiekiamos termiškai apdorotos. Garuojanti midijų lėkštė kiekvieną sušildys ir sočiai pamaitins. Šis patiekalas tinka įvairioms progoms - nesvarbu ar vakarosite dviese, ar su draugų kompanija, ar su šeimyna. Midijų valgymas leidžia atsipalaiduoti, jaustis jaukiai ir paprastai, nes valgoma rankomis, padedant išlukštenti su šaukštu, arba su... Skaityti daugiau »
Su rugsėju į restorano „Esse“ meniu grįžta austrės
Gurmanai teigia, kad reikia spėti atsivalgyti austrių tais mėnesiais, kurių prancūziškame (arba angliškame) pavadinime yra raidė „r“, nes tada jos pačios geriausios. Pajuskite tikrąjį šviežių austrių skonį ir jų ragavimo malonumą restorane „Esse“! Skaityti daugiau »
Kas Jums sakė, kad Stikliuose brangu?
Dar nesilankėte Stiklių Aludėje? Ieškote ką skanaus ir profesionaliai pagaminto suvalgyti jaukioje atmosferoje? Turite puikią progą apsilankyti Vilniaus senamiesčio centre įsikūrusioje Aludėje ir paragauti specialiai Jums pagaminto žiemos patiekalo - midijų Marinieres kone perpus pigiau! Skaityti daugiau »
Kąsnelis afrodiziakų rudeniui restorane „La Pergola“
Jūros gėrybės – prabangus meilės maistas. Meistriškai paruoštos jūros gėrybės – nauji skonių potyriai ir geras laikas prie vakarienės stalo. O jei dar tas stalas pačiame Vilniaus centre...neprašausite pasimatymą paskyrę restorane „La Pergola“. Skaityti daugiau »