Restoranų ir kavinių naujienos: restoranai užsienyje

Įdomios užsienio restoranų koncepcijos. Tema – atsakingas restoranas
Pasiūlą formuoja paklausa, o mados vyrauja net ir maisto versle. Šiandien madinga maitintis sveikai ir vis svarbiau tampa ne tik tai, ar maistas restorane skanus, ar vizualiai patrauklus, bet ir ar patiekalas sveikas, pagamintas iš natūralių, be cheminių priedų, vietinių, sezoninių, kuo mažiau kilometrų nukeliavusių maisto produktų. Ar atsakingas restoranas užsiaugina lojalius klientus ir ilgalaikėje perspektyvoje laimi finansiškai? Atsakykite patys perskaitę straipsnį... Skaityti daugiau »
Nauja tendencija - gatvės maistas restorano lėkštėje
Gatvės maistas – neabejotinai viena dinamiškiausių ir progresyviausių šių dienų maitinimo sferos tendencijų. Kelionėse po svečias šalis prisiragavę paprastų, bet egzotiškų patiekalų ir netradicinių derinių, restoranų lankytojai ieško kažko TOKIO ir namuose. Etninė virtuvė iš pasaulio gatvių atkeliauja į restoranų lėkštes. Skaityti daugiau »