Gairė: naujas meniu

Gurmaniškos
Nusibodo žiemos šalčiai? Norisi karščio, įspūdžių ir kažko ypatingo? Tuomet Jums į Pilialaukio alaus namus - restoraną. Čia startavo žiemos įkvėptas kepsnių meniu, kuriuos galima užsigerti firminiu restorano karštu alumi...O didžioji karščio banga, MERGINOS DĖMESIO, čia laukia sausio 20 dieną su Royal Diamonds ir Gelbėtojų šou programa! Skaityti daugiau »
Naujasis rudens-žiemos sezono ir žvėrienos meniu prancūziškajame
Atšalus orams taip norisi šiltų, saltelėjusių aromatų, gilesnių skonių, brandaus vyno ir pakilios nuotaikos kiekvienai gyvenimo dienai švęsti! Pavyzdžiui: šokolado ir juodojo česnako pyragaičio su lazdyno riešutų kremu ir vyšnių šerbetu, arba elnienos nugarinės kepsnio su keptais pastarnokais, voveraitėmis, baravykais ir žieminiais kopūstais bei kepintomis pankolių sėklomis ar netgi keptos prancūziškos kraujinės dešros su bulvių piurė ir kalvadosu skanintais... Skaityti daugiau »
Naujame Esse šefo meniu - sezoninė virtuvė, 16 valandų gaminta mėsa, ekologinio ūkio produktai
Tarptautinės Gurmanų Gildijos narys, sostinės restoranas Esse kiekvieną sezoną atnaujina meniu, įtraukdamas sezonines vietos ūkių žaliavas, savo ūkyje auginamus ir ekologinius produktus. Jau galite paragauti naujuosius šefo patiekalus: aromatingus, šiltus ir išieškotus, kurie šaltus vakarus ir vėjuotas popietes paverčia jaukia ir gurmaniška patirtimi. Skaityti daugiau »
Naujame rudens meniu - dėmesys veganams ir vaikams
"Picnic Bistro", įsikūręs vaizdingame Vingio parke lepina dėmesiu savo lankytojus, atnaujindamas meniu pagal jų pageidavimus. Naujajame meniu: burgeriai ir tofu salotos veganams, sveikesni pasirinkimai vaikams: varškėtukai su pertrintom braškėm, blyneliai su klevų sirupu, kvapnioji Minestrone sriuba. Atnaujintas meniu ir pagal sezoną: šiltos jautienos salotos, šaltibarščius pakeitė soti čili sriuba. Skaityti daugiau »
Rudens privalumas? Sezoninis meniu iš vietinių produktų!
Užsukite į restoraną "Batoras", pasimėgauti firminiais virtuvės šefo rudens patiekalais: burnoje tirpstančiu Risotto su moliūgais, kepintomis moliūgų sėklomis, pastarnokais ir moliūgų sriuba. Skaityti daugiau »
„Esse“ paruošė miško grybų ir biodinaminio ūkio derliaus meniu
Miško grybų sezonas įsibėgėja, tad tradiciškai kviečiame Jus ragauti gardžių šio sezono patiekalų! Skaityti daugiau »
Geriausia proga išragauti gurmaniškus patiekalus
Restorane Batoras - naujas, sezoninių produktų ir gurmaniškų skonų įkvėptas meniu. Restorano šefas kviečia visus išragauti naujienas ir visiems patiekalams iš naujo meniu dovanoja 20% nuolaidą. Atraskite naujus mėgstamiausius skonius. Skaityti daugiau »
Restoranas Esse skelbia pavasario meniu naujienas!
Keičiantis metų laikams ir artėjant šiltajam sezonui, restoranų valgiaraščiuose ieškome lengvesnio maisto, kuris būtų ne tik skanus, bet ir sveikas, padedantis išlaikyti gerą savijautą ir suteikiantis energijos. Būtent tokiomis naujienomis pavasarį pasitiko savo lankytojų poreikiais itin besirūpinantis sostinės restoranas „Esse“. Skaityti daugiau »
Pavasario šventiniai pietūs TV bokšte
Praleiskite saulėtą pavasario dieną su draugų kompanija jaukiame TV bokšto restorane „Paukščių takas“! Besigrožėdami Vilniaus miesto panorama skanausite gardžių „Paukščių tako“ patiekalų. Skaityti daugiau »
Idėjos naujam pavasario meniu
Vasario mėnesį LRVVKA sukvietė į profesinio meistriškumo kursus „Antienos, triušienos, jautienos patiekalai bei naujausios pagardų tendencijos“, siūlydama pasisemti gastronominių idėjų pavasario valgiaraščiui. Virtuvės šefai Valius Čepanonis ir Tomas Rimydis, tarptautinių gastronomijos konkursų dalyviai ir laimėtojai, pristatė gaivius užkandžius, patiekalus bei desertus, varijuodami tarp klasikinių ir modernių virtuvių. Skaityti daugiau »
Naujas gruziniškų žuvies patiekalų meniu restorane
Restoranas "Argo" atnaujino menių, ir dabar yra pasiruošę pasiūlyti svečiams ypatingų gruziniškų žuvies patiekalų. Paskubėkite degustuoti, ragauti ir vertinti, visą gruodį užsisakius vieną iš šių patiekalų svečius pavaišinsime gruziniško (balto arba raudono) vyno taure. Skaityti daugiau »
Švenčių belaukiant, idėjos iš geriausių Lietuvos šefų
Maloniai kviečiame į LRVVKA prezentaciją „Švenčių belaukiant, idėjos iš geriausių Lietuvos šefų“, kuri vyks 2015 m. gruodžio 6 d. 11 val. restornane „Siesta“, Pakrantės g. 4, Vareikonių k., Babtų sen., Kauno r. Artėjant didžiosioms metų šventėms, pasidalinsime naujienomis, pasiūlysime skanių, originalių idėjų, sukursime jaukią atmosferą, mėgausimės kalėdiniu vaisių ir arbatos gėrimu, skanausime šventinius pyragus, svečiams pasitikimui pasiūlysime... Skaityti daugiau »
Šv. Huberto dienos paminėjimo vakarienė
Restorane „Telegrafas“, „Kempinski Hotel Cathedral Square“ viešbutyje iki lapkričio 15 d. - specialus medžiotojų globėjo Šv. Huberto pagerbimui skirtas meniu. Skaityti daugiau »
Naujienos rudens valgiaraščiui - idėjos iš geriausių Lietuvos šefų
Atėjus rudeniui, siekiant įpūsti naujų gastronominių vėjų, LRVVK Asociacija sukvietė Lietuvos virtuvių šefus į prezentaciją „Naujienos rudens valgiaraščiui“. Restorane „Karpynė“ vykusiame renginyje virtuvės šefai sekdami pasaulio virtuvės madas bei atsižvelgdami į rudens sezono gėrybių gausą, pasidalino naujausia patirtimi ir idėjomis valgiaraščių atnaujinimui, pasiūlė naujus užkandžių ir patiekalų receptus. Viešojo maitinimo įmonių sektoriaus... Skaityti daugiau »
Idėjos naujam meniu iš geriausių Lietuvos šefų
Maloniai kviečiame į LRVVKA prezentaciją „Naujienos rudens valgiaraščiui“, kuri vyks 2015 m. rugsėjo 6 d. 11 val. restornane „Karpynė“ (Raseinių raj.). Kiekvieną sezoną maitinimo versle jau tapo įprasta, pasibaigus vasaros darbams, atnaujinti valgiaraščius ir įpūsti naujų gastronominių vėjų. Mes, gyvenantys baltos staltiesės ritmu, turime domėtis tiekėjų naujienomis, žinoti daugiau nei mūsų konkurentai, sekti pasaulinės virtuvės madas ir stebinti savo... Skaityti daugiau »
Miško grybų ir uogų sezonas Vilniaus restorane „Esse“
Miško grybų sezonas jau įsibėgėja ir mes tradiciškai kviečiame Jus ragauti gardžių šio sezono patiekalų! Jūsų pasirinkimui mūsų meistrai siūlo įvairius mėsos, žuvies ir vegetariškus patiekalus su grybais ir sezono daržovėmis. Visi patiekalai gaminami su šviežiomis ekologiškomis daržovėmis iš ekologinio restorano ūkio. Atgaivai pasiūlysime mūsų gamybos miško arba sodo uogų šerbetų. Skaityti daugiau »
Restorane „Telegrafas“ pristatytas naujasis vasaros meniu: čia karaliauja vietiniai ir prabangūs produktai
Apibendrindamas naująjį vasaros meniu, vyriausiasis šefas Javier Lopez pabrėžia itin kokybiško produkto svarbą. „Produktas čia – karalius“, – sako jis. Tai patys geriausi rinkoje siūlomi produktai. Vyriausiojo virtuvės šefo teigimu, kiekvienas meniu patiekalas turi savo istoriją, nes kiekvienas ingredientas yra ypatingas, kad ir ką imtume - retas aukščiausiosios klasės austres užkandžiui ar keturiasdešimt penkias dienas pienu maitinto ėriuko mėsą pagrindiniam... Skaityti daugiau »
Naujas meniu restorane
Sostinės restoranas "Esse" kviečia skanauti ir vertinti naujų patiekalų! Naujame meniu: salotos su šiltu "Camembert" sūriu, greipfrutais ir apelsinų padažu, jūrų šukutės su žuvų skraiduolių ikrais ciberžolės padaže, anties krūtinėlė pagaminta žemoje temperatūroje, ekologiškas kukurūzinis viščiukas su Foie gras...ir kiti gurmaniški patiekalai. Skaityti daugiau »
Vasaros sezoną Lietuvos virtuvių šefai pasitinka atnaujindami valgiaraščius
Artėjant vasarai Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos (LRVVKA) nariai kartu su viešojo maitinimo įstaigų sektoriaus atstovais surengė sezono naujienų pristatymą. Druskininkuose vykusiame renginyje, kurį vedė maisto žurnalistė Beata Nicholson, patyrę virtuvės šefai pasiūlė naujus receptus gaiviųjų gėrimų, lengvų užkandžių ir patiekalų iš naujai atrastų maistingų produktų. Netrukus šiomis naujienomis bus papildyti ir Lietuvos... Skaityti daugiau »
Jo didenybė kepsnys šį sezoną sugrįžta į lėkštes!
Prestižinis restoranas “Verres en Vers” pristato naują pavasario – vasaros meniu gero maisto mylėtojams. Gediminas Andriuškevičius – “Radisson Blu Royal Astorija” šefas – kviečia į gurmanišką kelionę aplink pasaulį ragaujant kepsnius, paruoštus ant grotelių. Skaityti daugiau »
Atsinaujinęs meniu, restorane „Miesto sodas“
Restoranas „Miesto sodas“, gali pasigirti ne tik nepaprastai gražia geografine vieta, bet taip pat ir šefų kuriamais patiekalais. Todėl kviečiame apsilankyti ir jau nuo balandžio 30d. pirmiems paragauti šefų sukurtų naujų patiekalų, kurie papildė mūsų meniu. Skaityti daugiau »
Restorane
Užsukite į restoraną "Miesto sodas" paragauti naujųjų patiekalų: grybų sriubos, čili troškinio ir bruschetta su lašiša ir saulėje džiovintais pomidorais. Skaityti daugiau »
Pavasario valgiaraštis pagal profesionalius virtuvių šefus: 5 porcijos vaisių ir daržovių per dieną
Pamažu šylant orams ir artėjant šventoms Velykoms, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos (LRVVKA) nariai – profesionalūs virtuvių šefai kartu su „HoReCa“ sektoriaus atstovais pajūryje vykusiame renginyje dalinosi šiuolaikinės gastronomijos tendencijomis, netradicinėmis idėjomis, patiekė gurmaniškus patiekalus. Skaityti daugiau »
Žiemos Patiekalų Meniu Restorane Telegrafas
Naujajame, žiemos įkvėptame, meniu - restorane rūkytos elnienos dešrelės su uogų čatniu, topinambų sriuba, anties "confit", keptos "Foie-Gras", naminis pyragas "Panettone". Tai tik dalis įspūdingo naujojo meniu, prie kurio patiekalų taip pat kruopščiai priderinti ir gėrimai. Sezoninis meniu galioja: nuo sausio 23 iki vasario 1 dienos. Skaityti daugiau »
Naujasis restorano „Telegrafas“ meniu pristato šiuolaikinę, sezoninę, europietišką virtuvę
Kuriant „Kempinski Hotel Cathedral Square“ restorano „Telegrafas“ naująjį meniu, vyriausiajam šefui Javier Lopez buvo labai svarbu kruopščiai iš vietinių ūkininkų atrinkti produktus ir meistriškai parinkti patiekalų ingredientus, o gaminant patiekalus - moderniai išryškinti unikalų europietišką kulinarinį skonį. Naujasis meniu pristato šiuolaikinę sezoninę europietišką virtuvę, drauge pranokstant standartinį jos konceptą, paverčiant jį... Skaityti daugiau »