Naujienos

Vištienos ir cukinijos suktinukai
BBQ sezonas įsibėgėja - išbandykite šį puikų, dietišką receptą. Švelnus vištienos ir cukinijos derinys labiausiai patiks moterims, bet pagardinus geru BBQ padažu taps vasaros hitu ir vyrams.

Ingredientai
60 ml šviežių citrinų sulčių
2 a.š KOTANYI raudonėlio
2 v.š. alyvuogių aliejaus
2 skiltelės česnako
3 vištienos krūtinėlės
2 cukinijos
1/2 svogūno
druskos
KOTANYI ketverių pipirų

Gaminimas:
Nedideliame dubenyje išspauskite citrinos sultis, įberkite KOTANYI raudonėlius, įpilkite alyvuogių aliejaus ir išspauskite česnako skilteles.

Vištieną supjaustykite į gabaliukus, užpilkite citrinų marinatą ir palaikykite apie 20 minučių. Cukiniją supjaustykite išilgai griežinėliais peiliu arba bulvių skustuku. Pagardinkite druska ir pipirais, susukite į ritinėlius.
Ant iešmelių suverkite vištienos gabaliukus ir cukinijos ritinėlius. Jei vėrinukus kepsite ant medinių iešmelių, bent pusę valandos juos pamirkykite vandenyje.
Kepkite kepsinėje, kol iškeps vištiena.

Grįžti atgal

Parašykite komentarą:

Vardas*: El. paštas:
Komentaras*:
Taisyklės ir atsakomybė

Daugiau straipsnių šia tema:

Mažiau nei po mėnesio Valentino diena. Ar jau žinote, kuo nudžiuginsite savo mylimiausius? Desertas iš geriausių Lietuvos konditerių garantuos palaimingą "ach". Iki pat Valentino dienos pristatysime po vieną iš geriausių Lietuvos desertų damų. Agnė Žukovskytė... Skaityti daugiau
„Naujausios tendencijos, vyraujančios pasaulio restoranų desertų meniu – įdomūs, dažnai nestandartiniai, netikėti sprendimai, stebinantys klientus, pavyzdžiui, desertai su daržovėmis." - Apie desertų tendencijas ir madas pasakoja LRVVKA narė, restorano... Skaityti daugiau
Kas yra tai, be ko neapsieina nei vieno restorano meniu? Kas tas patiekalas, kurį tikrai rasite kiekvienų dienos pietų ir a la carte meniu? Atsakymas paprastas – sriuba. Tik štai jei norime, kad dienos pietų grįžtume vėl ir vėl, o įspūdžiai apie a la carte... Skaityti daugiau
Šiuolaikiška klasika. Šis receptas neįprastas tuo, kad naudojamas alaus kokteilis Radler. Gaiviai saldus citrusinių vaisių skonis – tikras gardumėlis! Kol višta kepa, alus skardinėje garuoja, todėl mėsa išlieka minkšta ir sultinga, o tai ypač svarbu... Skaityti daugiau
Žinote kur gauti skaniausius mėsainius? Pasigaminti juos patiems: iš kokybiškų žaliavų, pagal gerą receptą. Išbandykite ne tik šio recepto klasikinį variantą, bet ir mėsainio ruošimą kepsninėje. Skaityti daugiau
Jautiena gardinta aromatingomis Provanso žolelėmis - greitai pagaminamas, sotus ir skanus patiekalas. Skaityti daugiau
Kvapnios ir gaivios vasariškos salotos su egzotišku granatų prieskonių idealiai tiks prie kepsninėje ruoštų patiekalų, arba gali tapti puikiu pasirinkimu lengviems pietums ar sveikai vakarienei. Skaityti daugiau
Visai nebūtina būti vegetaru, kad išbandyti klasikinių patiekalų receptus be mėsos. Iškepkite aromatingą picą su kvapniomis žolelėmis ir kvieskitės vasariškų pietų draugus vegetarus. Skaityti daugiau