Pasaulinė klasika ir sezoninė virtuvė

2017-06-14
Pasaulinė klasika ir sezoninė virtuvė

Verslo susitikimui ar vakarienei su svarbiais svečiais restorane būtinas aukščiausio lygio aptarnavimas, neklystanti ir tik profesionaliai improvizuojanti virtuvės komanda – pasisekė, jei esate Kaune, nes šie išvardinti kriterijai yra stiprioji restorano „Diverso“ pusė! Moderni, rafinuota bei subtili restorano virtuvė orientuota ne tik į reikliausius klientus, kuriems svarbūs pasaulinės klasikos patiekalai, bet ir svečius, kuriems imponuoja sezoniška virtuvė. Restorano virtuvėje ir meniu - vietinių tiekėjų ir pasaulinį kokybės pripažinimą pelnę produktai ir išieškoti kūrybiniai sprendimai.

Taigi, grįžkime prie Jūsų lemiamo verslo susitikimo ar vakarienės su svarbiausiais žmonėmis. „Diverso“ a la carte meniu išties įspūdingas, tad siūlome gurmanišką kelionę pradėti nuo aukštosios kulinarijos tendencijas geriausiai reprezentuojančių patiekalų. Ragaukite geltonpelekio tuno tartarą, kuris patiekiamas su wasabi ikrais, jūros žolės traškučiais, keptų burokėlių ledais, marinuotomis garstyčiomis, ridikėlių daigais ir žaliuoju aliejumi. Vertinantiems klasiką – Black Angus jautienos nugarinės steikas, kurį galima užsisakinėti vien dėl įspūdingo garnyro, kuriame: salierų šaknies ir deginto sviesto piurė, saldžiųjų bulvių tyrė, šakniavaisės daržovės, trumų kremas, sausas rūkytas aliejus ir jautienos demi glace padažas. Sekantiems gastronomines tendencijas būtina paragauti natūraliu medumi šlakstytos patarškos krūtinėlės.

Pagrindiniame meniu apgalvoti gurmaniški atradimai ir vegetarams: virtinukai su baravykais, trumų padažu ir brandintu sūriu, buffalo mocarelos salotos su kedrų riešutais, o specialiai veganams sukurtas keptos juodosios bolivinės balandos su pavasarinėmis daržovėmis patiekalas.

Restorane, be išieškoto pagrindinio a la carte meniu, yra ir dienos pietų bufetas bei išskirtinai plataus pasirinkimo pusryčiai.

Pasiūlyk restoraną