Naujienos

Naujas restoranas efektingai žengia į rinką
Praėjusią savaitę Lietuvos žiniasklaidoje pasirodė pranešimai, kad viena dailiausių šalies moterų Asta Valentaitė įsiamžino su unikaliu „Rolls Royce“ automobiliu ir pasipuošusi efektingais vardiniais drabužiais. Moteris tuo metu mėtė pėdas ir neatskleidė, kokioje fotosesijoje ir filmavime dalyvavo. Dabar Asta paatviravo – ji tapo naujo, dar šįmet atsidarysiančio, restorano ir baro „Wallstreet avenue“ reklaminiu veidu.

Asta – itin geidžiamas pramogų pasaulio veidas, su kuriuo bendradarbiauti pageidauja daugelis verslo įmonių, tačiau žavioji stilistė kruopščiai atsirenka, ką reklamuoti ir su kuo sieti savo vardą.

„Kodėl sutikau dirbti su naujuoju restoranu ir baru „Wallstreet avenue“? Nes man artimas pramogų pasaulis, laisvalaikiu esu socialiai aktyvi. Man patinka gardžiai pavalgyti ir gerai praleisti laiką kokybiškoje aplinkoje“, - sako reklaminiu veidu tapusi Asta.
Moteris jau įsiamžino reklaminėje naujojo restorano ir baro, kuris įsikurs sostinėje, Vilniaus gatvėje, įvaizdinėje fotosesijoje. Taip pat susuktas ir reklaminis vaizdo klipas.

Yra suplanuota, kad duris naujoji kokybiško pasilinksminimo vieta atvers dar šįmet, gruodžio mėnesį. Šiuo metu ten vyksta įrengimo darbai, o unikaliu restorano ir baro interjeru rūpinasi daugiau nei 20 žmonių komanda, kurių tarpe ir dizaino meistrai iš paties New Yor’ko, Jungtinėse Amerikos Valstijose, bei baldų dizaineriai iš Sicilijos Italijoje. Šiuo metu baigiamas tvirtinti restorano valgiaraštis ir kuriama naktinė programa.

„Kodėl pasirinkome Astą kaip reklaminį veidą? Nes ji tobulai gali perteikti ir mūsų konsepciją – kokybiškų ir gerų pramogų. „Wallstreet avenue“ bus itin išskirtinis interjeras, siūlysime itin kokybišką maistą, gardžius gėrimus, o vakarais ir puikias naktines pramogas, kuriomis rūpinsis pramogų pasaulio specialistai“, - sako naujojo restobaro savininkai.

Beje, ateityje planuojama ir daugiau reklaminių projektų kartu su A.Valentaite. Moteris bus viena pirmųjų, kuri Lietuvoje paragaus išskirtinio patiekalo, - jį vėliau „Wallstreet avenue“ skanauti galės visi norintieji, nes valgis bus įtrauktas į restorano valgiaraštį.


Grįžti atgal

Parašykite komentarą:

Vardas*: El. paštas:
Komentaras*:
Taisyklės ir atsakomybė

Daugiau straipsnių šia tema:

Restoranas „Esse“ ir žurnalistai Jurga ir Paulius Jurkevičiai (Roma) kovo 7 d. kviečia į degustacinę vakarienę - „Artišokai ir Viduržemio Jūros Gėrybės“. Degustacijos metu ragausite: 2016 metų derliaus alyvuogių aliejų, gurmaniškus artišokų patiekalus... Skaityti daugiau
Balandžio 22-23 d. Druskininkuose vyks jau antrasis Lietuvoje tarptautinis plovo virimo čempionatas į kurį kviečiami dalyvauti visi, kam plovas - ne tik ryžių patiekalas, tiek gero maisto mėgėjai, teik profesionalūs šefai. Čempionato metu plovą virs ne tik... Skaityti daugiau
Kas sugalvojo, kad Meilės dienos negalima švęsti pavyzdžiui Vasario 17-18 d.? Penktadienį, po darbų, su savo mylimiausiais žmonėmis lėkti prie jūros - pripažinkite tai, ko gero, geriausias pasirinkimas. Šiemet atsidaręs, bet jau tapęs vienu populiariausių,... Skaityti daugiau
Vilniuje įsikūrusi "Alaus studija" apipinta ir legendomis, ir gandais, ir apkalbomis... Truputį atitrauksime miglos šydą ir įvesime šiek tiek aiškumo, nes tai viena iš nedaugelio teisingų Vilniaus vietų, kur mažai kas keičiasi arba visai nesikeičia! Skaityti daugiau
Likus 2 dienoms iki užgavėnių, sostinės Meze restoranas kvies pasisemti įkvėpimo, kulinariniuose kursuose, kad blynų šventė būtų dar sotesnė ir skanesnė. Užsiėmimų metu gaminsite 2 tipų blynus ir 3 pasakiškai skanius įdarus. Šį kartą kviečiami... Skaityti daugiau
Ar kada galvojote, kiek kainuoja gera vakarienė namuose? Receptų paieška, kelionė į kelias parduotuves, kad gauti viską, ko reikia patiekalui, nepraktiški pirkiniai, kai reikia tik „žiupsnelio“...O dabar įsivaizduokite, kad grįžus į namus, jau viskas būtų... Skaityti daugiau
Sostinės senamiesčio širdyje įsikūrę šampano ir austrių namai "Epernay" dvelkia tikra Prancūzijos regiono "Champagne" dvasia. Nuo išskirtinio įrengimo ir subtilių interjero detalių iki kruopščiai apgalvotų Prancūzijos simbolių - pasijusite lyg įžengę į... Skaityti daugiau
Kas sakė, kad žiemą prie jūros nėra ką veikti? Tai geriausias laikas ramiai ir jaukiai pasilepinti. Visą vasario mėnesį Palangos viešbutyje "Vanagupė" nuolaidos SPA ir grožio procedūroms. Skaityti daugiau
Didelių porcijų ir persivalgymo erą ilgam pakeitė sveikos mitybos ir individualių dietų laikas. Maisto vertės supratimas auga kasdien, o mokėti už „bet ką“ nebesinori vis didesniam ratui žmonių. Švaraus, subalansuoto ir patikimo maisto ieškotojams atsiveria... Skaityti daugiau
Vakar Vilniaus senamiestyje Rūdninkų gatvėje duris atvėrė atsinaujinęs restoranas „Vegan RawHouse“. Vienintelis Lietuvoje 100% žaliavalgiškas restoranas atsinaujino ir pakeitė pavadinimą (iki šiol vadinosi „Raw 42“). Restorano patiekalai atitinka... Skaityti daugiau
„Bernelių užeiga“ nuo seno džiugina savo lankytojus tradiciniais lietuviškos virtuvės patiekalais bei gilia senove ir tautine dvasia alsuojančia aplinka, kuri Lietuvos svečiams ir turistams kelia susižavėjimą, o lietuviams pasididžiavimą savo kultūra.... Skaityti daugiau
„Brandevino“ - dienos pietų restoranas, kasdien pasirengęs skaniai pamaitinti verslo centro, kuriame yra įsikūręs, bei aplinkinių biurų bei įstaigų darbuotojus. Tačiau su šypsena laukiami ir važiuojantys pro šalį bei norintys skaniai, greitai ir nebrangiai... Skaityti daugiau
Egzistuoja nemažai istorijų, bylojančių iš kur galėjo kilti buritos pavadinimas. Viena populiariausių versijų teigia, kad žmogus vardu Juan Mendez vertėsi pardavinėdamas maistą. Maisto temperatūrą palaikydavo susukęs jį į tortiliją. Prie ko čia buritos? Juan... Skaityti daugiau
Jei vertinate kokybišką maistą, gaminamą ir patiekiamą pagal naujausias gastronomines tendencijas, ko gero girdėjote puikiąją, geriausių Lietuvos šefų nacionalinę rinktinę iš pasaulinių kulinarijos čempionatų vežančią į Lietuvą visų spalvų medalius?... Skaityti daugiau
Pirmosios Baltijos stintos tiesiai iš jūros jau "Žuvinės" restoranuose Vilniuje ir Palangoje! Pačios skaniausios - be jokių bulvių ir įmantrių garnyrų. Skaniausia keptas stintas valgyti rankomis. Skaityti daugiau