Naujienos

Alaus ir gero skonio požemiai
Nors Lietuvą įprasta matyti ir pristatyti užsienio svečiams, kaip gero alaus kraštą, tikroji alaus kultūra tik dabar išgyvena savo gražiausią savo augimo laiką.“Gimsta“ profesionalūs alaus someljė, stiprėja mažieji aludariai ir atsidaro rafinuoti alaus barai, pakeliantys alaus ir maisto kultūros lygį dar aukščiau. Jūsų dėmesiui ir atradimų džiaugsmams – Beerhouse alaus baras ir apynių skonio virtuvė.

Beerhouse Craft&Kitchen alaus baras, panašu, apgalvotas ir išieškotas iki mažiausių smulkmenų, su malonumu ieškojimų ir atradimų procesui. Baras, įsikūręs Vokiečių gatvės požemiuose, turi 7 savo stiliumi ir atmosfera visiškai skirtingas erdves: angliško pub‘o, belgiškos aludės, nedideli ir intymūs (10ties vietų) bei didelėms kompanijoms (iki 40 vietų) pritaikyti alaus kambariai.

beer3

„Beerhouse“ yra bene vienintelė vieta Vilniuje, kur galima rasti tiek skirtingų alaus rūšių vienoje vietoje: 20 pilstomo ir 300 alaus rūšių buteliuose. Nuo kvietinių iki porterio, nuo mažųjų iki pasaulio didžiųjų aludarių.
Beerhouse“ siūlo kasdien atnaujinamus dienos pietus. Kiekvieną alaus rūšį išragauja ir kruopščiai atrenka baro someljė, pirmoji profesionali alaus someljė moteris Lietuvoje. Skirtingų alaus rūšių ir stilių degustacijas, su alaus someljė,  galima užsisakyti privačiai, tiek nedidelėms kompanijoms, tieks ir įmonėms. Neplanuotą ir neįpareigojančią 3 skirtingų alaus rūšių degustaciją (po 200ml) galima  užsisakyti tiesiog prie baro.

Geras alus neatsiejamas be gero apetito ir teisingai parinkto ir pagaminto maisto. „Beerhouse“ virtuvė gamina įvairių alaus šalių patiekalų rinkinius, BBQ šonkauliukus, lietuvišką šamą, čia visada galima skaniai papietauti dienos pietų metu, o savaitgalius pasitikti su vėlyvaisiais pusryčiais. Virtuvėje, kiek įmanoma naudojamos vietinės, sezoninės žaliavos, tad ir meniu keičiamas atsižvelgiant į sezoną.

beer2

Dėl unikalių ir skirtingų salių, kokybiško maisto ir įspūdingo alaus pasirinkimo „Beerhouse“ – įdomi vieta šventėms ir pobūviams organizuoti. Pobūviams virtuvė yra paruošusi specialų meniu, kuris gali būti derinamas, pagal individualius poreikius.

Grįžti atgal

Parašykite komentarą:

Vardas*: El. paštas:
Komentaras*:
Taisyklės ir atsakomybė
Beer House

Beer House

Vokiečių g. 24, VILNIUS  (0)
Beerhouse Craft&Kitchen alaus baras, panašu, apgalvotas ir išieškotas iki mažiausių smulkmenų, su malonumu ieškojimų ir atradimų...

Daugiau straipsnių šia tema:

Balandžio 22-23 d. Druskininkuose vyks jau antrasis Lietuvoje tarptautinis plovo virimo čempionatas į kurį kviečiami dalyvauti visi, kam plovas - ne tik ryžių patiekalas, tiek gero maisto mėgėjai, teik profesionalūs šefai. Čempionato metu plovą virs ne tik... Skaityti daugiau
Kas sugalvojo, kad Meilės dienos negalima švęsti pavyzdžiui Vasario 17-18 d.? Penktadienį, po darbų, su savo mylimiausiais žmonėmis lėkti prie jūros - pripažinkite tai, ko gero, geriausias pasirinkimas. Šiemet atsidaręs, bet jau tapęs vienu populiariausių,... Skaityti daugiau
Vilniuje įsikūrusi "Alaus studija" apipinta ir legendomis, ir gandais, ir apkalbomis... Truputį atitrauksime miglos šydą ir įvesime šiek tiek aiškumo, nes tai viena iš nedaugelio teisingų Vilniaus vietų, kur mažai kas keičiasi arba visai nesikeičia! Skaityti daugiau
Likus 2 dienoms iki užgavėnių, sostinės Meze restoranas kvies pasisemti įkvėpimo, kulinariniuose kursuose, kad blynų šventė būtų dar sotesnė ir skanesnė. Užsiėmimų metu gaminsite 2 tipų blynus ir 3 pasakiškai skanius įdarus. Šį kartą kviečiami... Skaityti daugiau
Ar kada galvojote, kiek kainuoja gera vakarienė namuose? Receptų paieška, kelionė į kelias parduotuves, kad gauti viską, ko reikia patiekalui, nepraktiški pirkiniai, kai reikia tik „žiupsnelio“...O dabar įsivaizduokite, kad grįžus į namus, jau viskas būtų... Skaityti daugiau
Sostinės senamiesčio širdyje įsikūrę šampano ir austrių namai "Epernay" dvelkia tikra Prancūzijos regiono "Champagne" dvasia. Nuo išskirtinio įrengimo ir subtilių interjero detalių iki kruopščiai apgalvotų Prancūzijos simbolių - pasijusite lyg įžengę į... Skaityti daugiau
Kas sakė, kad žiemą prie jūros nėra ką veikti? Tai geriausias laikas ramiai ir jaukiai pasilepinti. Visą vasario mėnesį Palangos viešbutyje "Vanagupė" nuolaidos SPA ir grožio procedūroms. Skaityti daugiau
Didelių porcijų ir persivalgymo erą ilgam pakeitė sveikos mitybos ir individualių dietų laikas. Maisto vertės supratimas auga kasdien, o mokėti už „bet ką“ nebesinori vis didesniam ratui žmonių. Švaraus, subalansuoto ir patikimo maisto ieškotojams atsiveria... Skaityti daugiau
Vakar Vilniaus senamiestyje Rūdninkų gatvėje duris atvėrė atsinaujinęs restoranas „Vegan RawHouse“. Vienintelis Lietuvoje 100% žaliavalgiškas restoranas atsinaujino ir pakeitė pavadinimą (iki šiol vadinosi „Raw 42“). Restorano patiekalai atitinka... Skaityti daugiau
„Bernelių užeiga“ nuo seno džiugina savo lankytojus tradiciniais lietuviškos virtuvės patiekalais bei gilia senove ir tautine dvasia alsuojančia aplinka, kuri Lietuvos svečiams ir turistams kelia susižavėjimą, o lietuviams pasididžiavimą savo kultūra.... Skaityti daugiau
„Brandevino“ - dienos pietų restoranas, kasdien pasirengęs skaniai pamaitinti verslo centro, kuriame yra įsikūręs, bei aplinkinių biurų bei įstaigų darbuotojus. Tačiau su šypsena laukiami ir važiuojantys pro šalį bei norintys skaniai, greitai ir nebrangiai... Skaityti daugiau
Egzistuoja nemažai istorijų, bylojančių iš kur galėjo kilti buritos pavadinimas. Viena populiariausių versijų teigia, kad žmogus vardu Juan Mendez vertėsi pardavinėdamas maistą. Maisto temperatūrą palaikydavo susukęs jį į tortiliją. Prie ko čia buritos? Juan... Skaityti daugiau
Jei vertinate kokybišką maistą, gaminamą ir patiekiamą pagal naujausias gastronomines tendencijas, ko gero girdėjote puikiąją, geriausių Lietuvos šefų nacionalinę rinktinę iš pasaulinių kulinarijos čempionatų vežančią į Lietuvą visų spalvų medalius?... Skaityti daugiau
Pirmosios Baltijos stintos tiesiai iš jūros jau "Žuvinės" restoranuose Vilniuje ir Palangoje! Pačios skaniausios - be jokių bulvių ir įmantrių garnyrų. Skaniausia keptas stintas valgyti rankomis. Skaityti daugiau
Gera naujiena vilniečiams - nauja vieta vėlyviesiems pusryčiams! Tokiems tikriems, kur galima neskaičiuoti laiko, pabėgti nuo kasdieninio šurmulio, atsipalaiduoti gamtos apsuptyje neišvažiuojant iš miesto. Dar geresnė naujiena - tokius pusryčius galite laimėti sau... Skaityti daugiau