Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną

Prancūzų

Rodyti žemėlapyje
Riverside
Uždaryta
Šiandien 12:00 – 23:59
  • Populiarus
4.7
Kranto g. 36-101, PANEVĖŽYS
Rene
Uždaryta
Šiandien 16:00 – 23:59
4.6
M. Antokolskio g. 13, VILNIUS
À ta santé
Uždaryta
Šiandien 17:00 – 23:59
Ligoninės g. 7, VILNIUS
Trinity
Uždaryta
Šiandien 18:00 – 23:59
4.4
Vilniaus g. 30, VILNIUS
Saint Germain
Uždaryta
Šiandien 12:00 – 23:59
  • Prabangus
Literatų g. 9, VILNIUS
Keturi vėjai
Uždaryta
Šiandien 17:00 – 23:59
V. Kudirkos g. 45, DRUSKININKAI
VIVALAVITA
Uždaryta
Šiandien 12:00 – 23:59
  • Populiarus
Naujojo Sodo g. 1a, KLAIPĖDA
Žuvinė
4.2
Restoranų tinklas
2
Café Montmartre
Uždaryta
Šiandien 09:00 – 23:59
Didžioji g. 40, VILNIUS
Sugamour
4.2
Restoranų tinklas
6
PAVLOVA
Uždaryta
Šiandien 11:00 – 20:00
  • Rekomenduojamas
4.4
Verkių g. 31A, LT-09108, VILNIUS
Rezervuoti
Arrivée
Uždaryta
Šiandien 16:00 – 23:00
4.9
Vilniaus g. 29, KAUNAS
ArLei
Uždaryta
Šiandien 10:00 – 15:00
4.9
Justiniškių g. 16, VILNIUS
Astorija Brasserie
Uždaryta
Šiandien 06:30 – 23:00
Didžioji g. 35/2, VILNIUS
Rodyti daugiau restoranų 16

Prancūzų virtuvė yra viena žinomiausių pasaulyje ir viena geriausiai vertinamų. Gurmaniški skoniai, elegancija, rafinuotumas - tai tik dalis epitetų, kuriais apibūdinami prancūziški patiekalai, išgarsėję visame pasaulyje. Geriausia yra tai, kad tradicinius prancūzų virtuvės patiekalus ruošiantys restoranai yra įsikūrę ir Lietuvoje, o juose dirbantys šefai puikiai geba atskleisti autentiškus skonius. Prancūzų virtuvėje vyrauja maisto gamybos technologijų įvairovė ir itin daug dėmesio skiriama natūraliems skoniams pabrėžti. Maistas turi būti skanus, gardžiai kvepėti ir puikiai atrodyti, tad patiekimas visada sukuria puikų pirmąjį įspūdį. Tai, kad skirtinguose šalies regionuose laikomasi savitų kulinarinių tradicijų prancūzų virtuvę paverčia dar įdomesne ir įvairesne, galinčia nustebinti net ir daugybės pasaulio skonių ragavusį gurmaną.