Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną

Restoranai Lietuvių

Rodyti žemėlapyje
Midaus baras Girta Bitė
Gedimino pr. 5, VILNIUS
Baras 1925
J. Basanavičiaus g. 4, PALANGA
Restoranas ,,Senasis Uostas''
  • Sezoninis - nedirba
Naglių g. 29 D, Nida, NERINGA
Storas katinas
Žvejų g. 21, KLAIPĖDA
Rezervuoti
Širdelė
4.6
Maironio g. 16, DRUSKININKAI
Galera
4.6
Nemuno g. 45, KAUNAS
14Horses
4.6
Dominikonų g. 11, VILNIUS
Alinė "Leičiai"
Stiklių g. 4, VILNIUS
Tik pas Joną
  • Sezoninis - nedirba
Naglių g. 6-1, Nida, NERINGA
Žvėryno smuklė
Vytauto g. 37-1, VILNIUS
Rezervuoti
BURĖ
  • Sezoninis - nedirba
4.4
Naglių g. 20, NERINGA
Prie angelo
Užupio g. 9, VILNIUS
Banga
4.3
Paplatelės k., PLUNGĖ
Kregždutė
Sporto g. 1, KAUNAS
Keta
4.2
Gedimino g. 14A, MARIJAMPOLĖ
Druskininkai restaurant lounge bar
Vilniaus al. 10-6, Druskininkai 66119, Lietuva, DRUSKININKAI
Būsi trečias
Totorių g. 18, VILNIUS
Rezervuoti
Pavėsis
4.1
Plento g. 13, JONAVA
Arkos
4.1
Vilniaus g. 213, ŠIAULIAI
Soul
  • Prabangus
  • Populiarus
4.1
Rotušės a. 3, KAUNAS
Rodyti daugiau restoranų 320

Lietuvių virtuvė yra labai įvairi ir turtinga, tačiau kartais pernelyg supaprastinama. Dažnai pamirštama, kad mūsų kraštą veikė įvairūs istoriniai įvykiai ir tautos, tad bėgant metams keitėsi ir kulinarinės tradicijos, kurios taip pat skiriasi ir skirtinguose šalies regionuose. Bulvių patiekalai, šaltosios sriubos ir mėsos patiekalai yra tik nedidelė dalis lietuviškosios virtuvės. Iš tikrųjų senovėje buvo ruošiami labai įvairūs patiekalai, kurių dabar paskanauti siūlo mūsų krašto virtuvės tradicijas puoselėjantys restoranai ir kitos maitinimo įstaigos. Nuo seno lietuvių virtuvėje itin vertinti natūralūs skoniai, patiekalams naudota daug mėsos, žuvies, daržovių, būdingas sotus maistas. Tradicines kulinarines tradicijas naujam gyvenimui prikeliantys lietuvių virtuvės restoranai gali nustebinti ne tik svečius iš užsienio, bet ir pačius lietuvius, tad apsilankyti juose tikrai verta - pažinkime savo krašto skonių įvairovę.