Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną

Kaukazo

Rodyti žemėlapyje
Bazilijonai
  • Populiarus
Bazilijonų g. 3A, VILNIUS
Pepper grey
  • Prabangus
  • Populiarus
Vingio g. 21, KLAIPĖDA
Draugai
4.8
Vilniaus g. 4, VILNIUS
Ararat All Suiteshotel & Restaurant
Liepų g. 48a, KLAIPĖDA
Mažoji Armėnija
Liepojos pl. 27, PALANGA
Chačapuri & Grill
Rinktinės g. 52, VILNIUS
Armėnia
4.7
Klaipėda-Vilnius 59 km, RIETAVAS
Georgian house
  • Prabangus
  • Populiarus
Mėsinių g. 4-3, VILNIUS
Achtamar
4.6
Konarskio g. 1/2, VILNIUS
Rezervuoti
Chačapuri
Restoranų tinklas
6
Plento Grill & Wine
Nemenčinės pl. 33, VILNIUS
Mziuri
4.5
Naugarduko 22, VILNIUS
Nairi
4.5
Minijos g. 169k, KLAIPĖDA
Mtevani
3.8
Restoranų tinklas
2
Araks
4.3
Žirgų g. 2B, Raudondvario k., VILNIUS
Argo Trakai
Vytauto g. 89, TRAKAI
Rezervuoti
Kuskus - dūmas & skonis
Laisvės alėja 50, KAUNAS
Khinkalnya
Pramonės pr. 16a, KAUNAS
Suzana
4.2
Viesų k., ŠIRVINTOS
Hezer
4.2
Naikupės g. 7, KLAIPĖDA
Rodyti daugiau restoranų 41

Kaukazo virtuvė sujungia įvairių šios srities tautų kulinarines tradicijas. Būtent iš šios virtuvės atkeliavo ir visiems puikiai žinomų čeburėkų receptas, ir basturma ar charčo sriuba. Kaukazo virtuvės patiekaluose naudojama daug įvairios mėsos, mėgstama aviena. Šių kraštų maistui būdingas sotumas, kai kurie valgiai gana riebūs. Aštrumo mėgėjams ši virtuvė tikrai patiks, nes aštrių skonių čia gana daug, jie varijuoja nuo rūgščiai švelnaus iki šildančio aštrumo. Tradicinis patiekalas, neabejotinai siejamas su Kaukazo virtuve, yra šašlykai. Jie kepami iš įvairios mėsos, bet klasikiniame recepte naudojama aviena, o marinavimui naudojami ne tik įvairūs prieskoniai, bet ir daugybė prieskoninių žolelių, augančių Kaukazo regione.