Mes draugaujame su Baltijos jūros regione žvejojančiais žvejais, ekologiniais Lietuvos žuvies ūkiais, sertifikuotais žuvies tiekėjais iš viso pasaulio, kad visada turėtumėme šviežios žuvies.
Lietuvos regionui būdingas klimatas diktuoja mūsų turimą šviežios žuvies asortimentą, kuris kaip ir sezonai kinta: rudenį žiobrio, sterkų, Baltijos menkės, Atlantinės menkės sezonas, žiemą – stintų, pavasarį – Baltijos otų, plekšnių, laukinio šamo sezonas, vasarą – ungurių, tačiau pasaulio vandenynų jūros gėrybės ir žuvys mus pasiekia ištisus metus.
Mes už šviežią, natūralų, ekologišką ir tikrą maistą.
Virtuvės komanda, vedama virtuvės šefo Andriaus Gurevičiaus, dirba ir kuria kasdien, kad atskleistų tikrąjį žuvies ir jūros gėrybių skonį per paprastumą, natūralumą ir tikrumą.
Profesionalūs padavėjai restorano svečiui pasiūlys tinkamiausius garnyrus prie skirtingų šviežios žuvies patiekalų ir parinks derančius vynus.
Nuo šiol restorane Žuvinė galėsite leisti laiką ne tik prie baltų staltiesių, bet ir susitikti su draugais atnaujintame Gastro bare kavos puodeliui arba taurei vyno su ispaniškais užkandžiais.