Terrazza

Įtraukti prie mėgstamų
Virtuvė: Europos
Įstaigos tipas: Restoranai
3.8
Mus rasite
Konstitucijos pr. 26, VILNIUS
  • iki 22:00
Restoranas neteikia daugiau informacijos
Esate restorano savininkas? Spauskite čia
Darbo laikasVirtuvėVerslo pietūsPusryčiai
Pirmadienis 09:00 - 22:00 iki 22:00 09:00 - 22:00 09:00 - 22:00
Antradienis 09:00 - 22:00 iki 22:00 09:00 - 22:00 09:00 - 22:00
Trečiadienis 09:00 - 22:00 iki 22:00 09:00 - 22:00 09:00 - 22:00
Ketvirtadienis 09:00 - 22:00 iki 22:00 09:00 - 22:00 09:00 - 22:00
Penktadienis 09:00 - 22:00 iki 22:00 09:00 - 22:00 09:00 - 22:00
Šeštadienis 12:00 - 22:00 iki 22:00 09:00 - 22:00 09:00 - 22:00
Sekmadienis 11:00 - 18:00 iki 22:00 09:00 - 22:00 09:00 - 22:00

Atsiliepimai apie Terrazza

  • Jomantė Kuzeliūtė 4.3
    0
    Su kolegomis buvom rezervavę staliuką restorane Terrazza, darbo dieną, pietų metu. Atėjus į restoraną mus pasitiko moteris šviesiais plaukais (nežinau nei vardo nei pareigų, nes buvo be vardo kortelės ir uniformos), pasakius, kad esam čia rezervavę stalą ji pradėjo dairytis, klausti barmeno ir padavėjų kuris stalas paruoštas. Tada nubėgo prie administratorės Erikos ir paklausė kur ta mūsų vieta pietauti. Administratorė deja irgi nežinojo. Joms besiaiškinant kur mūsų staliukas, mes sugaišom apie 10 minučių savo pietų pertraukos laiko. Priėjo administratorė ir nusprendė mūsų 9 žmonių kompanija pasodinti lauke, tik paprašė dar šiek tiek luktelt kol bus sustumti stalai. Mes kantriai laukėm. Barmenas stengėsi išgelbėti situacija subtiliais juokeliais. Paruošus mums stalą, administratorė pamojo ranka ir per langą parodė kur mums prisėsti. Mus iki stalo palydėjo padavėja (gaila nepamenu vardo) ir maloniai pristatė, ką galime rinktis pietums. Aptarnavimas buvo tikrai geras. Nespėjus užsisakyti, buvo įpilta vandens, papasakota apie patiekalų garnyrus ir pan. Maistui priekaištų neturėjom. Viskas buvo skanu, o kas svarbiausia gėrimus ir patiekalus gavom greirai, mus aptarnaujančios padavėjos elgėsi maloniai, dirbo koncentruotai. Išeinant iš restorano dar kartą nustebino administratorės elgesys. Ji garsiai šaukė ant dviejų darbuotojų, kelis kartus kartodama tas pačias pastabas. Dažnai lankomės šiame restorane, administratorė Erika atrodo maloni moteris, šypsosi, tačiau savo darbą atlieka prastai. Visą mūsų apsilankymą išgelbėjo padavėjų darbas ir skanus maistas. Restorano vadovams siūlyčiau keisti tokius darbuotojų ,,auklėjimo” būdus ir daugiau dėmesio skirti svečių pasitikimui, nes laukti šalia baro savo staliuko, kai jį buvom rezervavę prieš dieną, buvo nemalonu. Vienaip ar kitaip ačiū, čia dar ateisime. :)

  • Tomas Manas 3.3
    0
    Gero restorano lygio interjeras. Modernūs šviestuvai, staliukai su minkštomis sofomis ir foteliukais. Pasitinkantys tvarkingai baltais marškinėliais išsirėdępadavėjai sudaro rimto restorano įvaizdį, į kurį nebūtų gėda nusivesti tiek verslo partnerį, tiek ir nueiti pačiam pavakarieniauti (tiesa pats buvau dienos pietų). Didelis pliusas padavėjų gausa, greitai pateikiamas meniu ir įpilama stalo vandens. Man čia jau patinka. Gerai nusiteikęs renkuosi iš poros sriubų ir bene 3 antrųjų patiekalų, tarp kurių puikuojasi upėtakis, kiauliena ir vištiena. Nuostabu, visų skoniai patenkinti. Neužilgo prieina padavėja (Erika, daugiau šypsenos praskaidrins dieną ir Jums ir Jūsų aptarnaujantiems svečiams). Renkuosi trinta pomidorinę sriubą ir traškią vistieną. Sriuba jau ant stalo. Prie sriubos 2 rūšių raikyta, minkštutė lyg katik iš krosnies duona (didelis pliusas už šviežią ir tikrai skania duoną, kuri vėliau paaiškėjo, jog buvo geriausias patiekalas). Pomidorinė sriuba su pesto padažu patiekiama grąžioje, restoraninėje lėkštėje. Gaila, bet sriuba man pasirodė per rūgžti (skonio reikalas). Traški vištiena patiekiama taip pat su pesto padažu. Ko, jau ko, bet vištienos gabalėliams traškumo netrūko (jeigu tai būtų kinų virtuvės patiekalas, kur viskas plaukia padaže užskaityčiau, tačiau šiuo atveju pasijutau lyg antis springdama nuo perdžiuvusios duonos kriaukšlės. Suprask perkepė arba blogai pasirinkta tešlos receptūra. Garnyras - pora salotos lapelių. Kaip ir daugiau nėra apie ką rašyti. Tiesa kainos: Sriuba 1.5 eur., vištiena 3.5 eur. (kiti patiekalai atitinkamai brangesni). Išvados: Greičiausiai pasirinkau netinkamą patiekalą, nes upėtakis kitų lėkštėje atrodė kur kas skanesnis ir patrauklesnis nei vmano vištiena. Kaina kaip dienos pietums priimtina. Aplinka labai gera. Manau ateityje dar užsuksiu.

  • Czesława
    0
    Rewelacja! Byłem pod ogromnym wrażeniem dbałości o każdy detal w wystroju sali! wszystko podopinane włącznie z najmniejszymi drobiazgami. ( pierniczki z imionami gości – super pomysł) Super kuchnia i naprawdę wysoki .Restauracji zależy żeby goście byli zadowoleni. Serdecznie polecam i pozdrawiam.

  • daina
    +1
    Viskas labai prasta,esame nusivile begalo

  • Vika
    0
    Pats restoranas tvarkingas, maistas vidutinis, bet negali sakyti, kad i blogaja puse gal daugiau i geraja.Pro langus atsiveria puikus vaizdas..Apie personala deja nieko gero negalime pasakyti..administratores atrodo pastatytos tik tam kad keltu itampa komandoje ir trukdytu personalo darbui..Juaciama didziule itampa kada i sale zmoniu piko metu ieina p.Kristina. Tiesiog truksta profesionalumo, laisvumo.Esame daznos klientes kadangi terrazza yra labai patogioje mums vietoje.Dziugu kad uz baro dirba plepus, malonus barmenas Marius.Taip pat linkejimai terrazzos sielai Marijai.Sekmes.

  • Tomas 5.0
    +1
    Buvome su svečiais. Tikrai rekomenduoju.Maistas, aplinka bei aptarnavimas patiko.

  • V 5.0
    +1
    Visos žvaigždutes jūsų

  • V
    +1
    Turėjom vestuves terazzoj , labai patiko , ir maistas ir aptarnaujantis personalas . Ir kaip dar norisi sugrįžti ... , manau daug apie ką sako .

  • Elena 5.0
    +1
    Valgiau tartarą - labai skanu! Rekomenduoju mėgstantiems mėsą :)

  • Rasa
    +1
    Buvom is anksto viska sutare, suderine ir palike avansa. Renginio diena ta ponia, kuri paeme avansa, nesiteike atvykti, negana to, net nepaliko nurodymu savo darbuotojams. "Aptarnaujantis" personalas buvo issigandes, pasimetes ir visiskai nesiorientuojantis.Reikejo visko prasyti, viska rodyti ir priminti po daugybe kartu.Resoranui, pateikianciam save kaip aukstos klases, vertetu invenstuoti i personalo mokyma ir kvalifikacijos kelima, nes dabar toks ispudis, kad mus aptarnavo atsitiktiniai zmones, kuriems 10 zmoniu kompanijos aptarnavimas yra neiveikiama uzduotis ir ilgalaikis stresas.Daugiau tikrai cia nebesilankysime.

Daugiau atsiliepimų
Pasiūlyk restoraną