Mes džiaugiamės, galėdami pasveikinti Jus restorane PLOMO!
Kūrybiškas požiūris į tradicijas ir šiuolaikines sveikos mitybos tendencijas įkvėpė mūsų virtuvės šefus sukurti meniu, kuriame harmoningai dera europietiškos ir regioninės kulinarinės tradicijos.
Produktai, patenkantys ant Jūsų stalo, nueina ilgą kelią – pradedant tiekėjo pasirinkimu (be jokios abejonės, pirmenybę teikiame vietiniams produktams), teisingu laikymu ir baigiant kruopščiu paruošimu, pasitelkiant šiuolaikiškus maisto paruošimo būdus.
Dalis patiekalų gaminama modernioje krosnyje – grilyje KamadoBono. Ši krosnis – tai pasaulinis hitas restoraniniame versle. Joje naudojamos medžio anglys. Mėsa, žuvis, daržovės, paruoštos šioje krosnyje, išlaiko natūralų skonį ir aromatą, praturtintą nepakartojamu dūmo prieskoniu.
Kiti patiekalai ruošiami žemoje temperatūroje, taip išsaugant maistines savybes bei suteikiant produktams ypatingus skonius.
Mūsų virėjai, ilgai eksperimentavę ir ieškoję, galiausiai rado receptus, kuriuos naudoja marinatams, pagardams, užpilams. Tad radę meniu prierašą “pagal šefo receptą”, žinokite – tai kurta čia, kurta specialiai Jums!
Mūsų restoranas – judėjimo Slow food šalininkas. Tai reiškia, kad PLOMO svarbu produktų kilmė ir jų paruošimo tradicijos, o tai ne visada dera su greitu maisto paruošimu.
Restorano interjeras, su meile kurtas nedidelės entuziastų komados, nuteikia maloniam užsakyto maisto laukimui.