Newport

Įtraukti prie mėgstamų
Virtuvė: Europos
4.2
Mus rasite
Šaulių g. 28, KLAIPĖDA
Restoranas neteikia daugiau informacijos
Esate restorano savininkas? Spauskite čia
Darbo laikas
Pirmadienis 06:30 - 23:00
Antradienis 06:30 - 23:00
Trečiadienis 06:30 - 23:00
Ketvirtadienis 06:30 - 23:00
Penktadienis 06:30 - 23:00
Šeštadienis 06:30 - 23:00
Sekmadienis 06:30 - 23:00

Atsiliepimai apie Newport

  • Ralfas 3.0
    +1
    Radisson Blu restorane "Newport" lankytasi ne kartą. Dažniausiai per įvairius renginius, kurių svečiu teko garbė būti. Ir paprastai virtuvės šefo darbą galima buvo vertinti gerai. Tad sužinoję, kad lapkričio pabaigoje šis restoranas skelbia prancūziškos virtuvės dienas, skubame išbandyti vienos iš geriausių pasaulio virtuvių interpretacijos Klaipėdoje. Restorano interjeras, beje, kaip ir viešbučio, skandinaviškai jūrinio stiliaus, aplinka jauki ir maloni. Renkamės iš "prancūziškojo" meniu. Šampanės salotos žada tikrai subtilų skonio pojūtį: pelėsinis sūris, kriaušės, salotų lapų asorti su vytintu kumpiu. Kolega neatsispiria Provanso žuvienės kerams. Užsisakome vyno: pilstomo raudonojo yra tik dvi rūšys - ispaniškas ir Čilės. Padavėjas atneša ąsotį vandens. Vanduo su citrina ir(kolega aiškina) su mėtinio šerbeto gabaliukais vietoje ledukų. Viskas būtų gerai, bet toks skonis, kad mėtos tarsi jau keletą dienų tame ąsotyje - beveik dumbliais atsiduoda. Mums pageidaujant vanduo pakeičiamas - viskas neblogai. Vynas irgi nuvilia: pilstomas jis matyt jau seniai iš to butelio - visiškai išsikvėpęs. Salotose mažoka pelėsinio sūrio ir kriaušių, dominuoja žaluma, bet ne ji turėtų būti akcentu. Sriuba skani, bet tikrai ne Marselio Bouillabaiss. Laukiame pagrindinio patiekalo Normandiškos anties krūtinėlės karamelizuotų svogūnų ir vynuogių padaže su grybais ir garintomis daržovėmis. Žinodami prancūzų meilę anties patiekalams, tikimės išskirtinio patiekalo. Anties krūtinėlė paruošta tikrai nepriekaištingai: neperkepta, sultinga ir minkšta. Bet karamelizuotų svogūnų, kaip ir grybų, padaže nė kvapo. Vien vynuogės. O juk būtent kepinti svogūnai, kurie kepdami karamelizuojasi, su vynuogių padažu tikrai labai derėtų. Klausiame padavėjo: "kurgi dingo svogūnai ir grybai kaip nurodyta meniu?" Šis pasiteiravęs virtuvėje atsako: "tiesiog pamiršo įdėti"... Padėtį jis bando gelbėti pasiūlydamas deserto arba kavos. Bendra išvada: arba tą vakarą virtuvės šefas buvo labai atsipalaidavęs, arba tiesiog lygio nebėra. O kainos, beje, tikrai didesnės už vidutines.

  • Admin 5.0
    0
    Mielai prasom paziuret nuoroda http://www.meniu.lt/news.php? strid=273546&id=321247

  • for SAS
    0
    kaip tau rankos dar nenukrenta po tokio savo pasakymo. Tas klientas tau pinigus atnese o tu jam taip pasakei. Patikek vienas klientas daro daug zalos tavo verslui. Reiketu pasimokyti tau kaip pardavineti versla. Nes taip niekas nekalba su klientais, sakau is savo geros patirties.

  • Egius 5.0
    0
    Fainas restoranas, kolektyvas pasakiskas, maistas geriausias klaipedoje, vien viesbutis klaipedos pasididziavimas. Saunu duociau 10 zvaigzduciu jei butu tokia galimybe.

  • Algis 5.0
    0
    nesutinku, kainos labai normalios uz kokybe kuria gaunate, manyciau jie geriausi Klaipedoje.uz aptarnavima ir maisto kokybe jiems duociau 5 zvaigzdes...o del atnaujinimo, restoranas vasa bus visiskai rekostruojamas...paziuresime kaip atrodys po remonto

  • senbuve 5.0
    0
    man tai ten labai jauku ir malonu.gal tik reiketu interjera atnaujint. aptarnavimas pats geriausias mieste. virtuve taip pat gera. o kainos tai normalios, gal truputi didokos.

  • SAS
    0
    Tai eik, kur kainos mazos :) ir nerashinek cia nesamoniu. Normalus ten asortimentas.

  • LFC 2.0
    0
    kainos dideles asortimentas mazas Geda

Pasiūlyk restoraną