Restoranas „Ingredientai“ įsikūręs atokiau nuo senamiesčio įvykių, centrinėje miesto dalyje, skverelyje prie Herkaus Manto paminklo. Virtuvės šefas Aurimas Labanauskas dėmesį telkia į pasirinktų ingredientų galimybes, „įdarbindamas“ jiems atsiskleisti palankiausias tekstūras. Čia ingredientai atkeliauja atsižvelgiant į sezoniškumą ir vietinę pasiūlą, nenumojant ranka ir į kitus regionus.
Laikas ir temperatūra – dvi sąvokos, tinkamiausiai apibrėžiančios restorano šefo požiūrį į ruošiamus patiekalus, kuriuose lengvai identifikuojami ingredientai, bet ne jų tekstūros.
Restorano darbo laikas derinamas prie miesto ritmo. Duris praveriame antradieniais–šeštadieniais. Darbo dienomis pietaujame nuo 11:30 iki 15:00, o po pietų siūlome patiekalus rinktis iš vakaro meniu.
Restoranas „Ingredientai“ – tai vieta, kurioje savo atsargas papildysite dėmesio vertais gyvenimo ingredientais.
Daugiau
Restorano apžvalga
Interneto platybėse susipažinusi su restorano „Ingredientai“ atsiradimo istorija, išgirdusi teigiamą draugų atsiliepimą apie šią vietą ir pamačiusi klasiškai atrodančių patiekalų nuotraukas, nekantravau sužinoti, ar ir man po šios vakarienės norėsis įtraukti „Ingredientus“ į geriausių uostamiesčio restoranų sąrašą. [...]