Delikatesinės jautienos patiekalai nuo karpačo iki legendinio didkepsnio su „T“ formos kaulu – štai dėl ko į restoraną „Steakhouse Hazienda“ vėl ir vėl gįžta Lietuvos ir užsienio svečiai.
Jaukus restorano kiemas pačioje Vilniaus širdyje – tai atradimas vertinantiems tikras vertybes, solidžią aplinką ir elitinę draugiją.
Mes nemarinuojame mėsos, nes mūsų didkepsniai kepami iš brandintos Premium klasės jautienos. Žinovai mūsų didkepsnius pripažįsta geriausiais jau 25 metus. Restoranas taip pat organizuoja išvažiuojamuosius pobūvius net iki 2000 asmenų. Vidinis viešbučio kiemas bei "Steakhouse Hazienda" restorano lauko terasa yra puiki vieta vestuvių ceremonijai, šventei, krikštynoms, jubiliejams, kitoms svarbioms progoms.