Kai kurios formulės išlieka per amžius. Nusistovėjusias tradicijas keisti nedrįsta niekas, o ir būtinybės tam nėra.
Tobulų pusryčių klasika – kur olandiškas padažas apkabina Benedikto kiaušinį, kur mieliniai blyneliai pasitinka lašišą, o sviestinis ragelis slapsto Brie sūrį, ten - kur nauji skoniai kvepia namais.
Vėlyvųjų pusryčių meniu:
SOTIEJI PUSRYČIAI // 9
Du kiaušiniai, skrudinta šoninė, dešrelės, kepti pievagrybiai,
keptas pomidoras, bulviniai paplotėliai Hash brown, virtos pupelės ir duonos skrebučiai.
PUSRYČIŲ SUMUŠTINIS // 9
Su keptu kiaušiniu, gruzdinta šonine, pesto padažu, kepta vištiena, trintu avokadu, saulėje džiovintais pomidorais ir Brioche duonele.
BENEDIKTO KIAUŠINIAI // 7
- Su gruzdinta šonine, olandišku padažu ir skrudinta duonele.
- Su rūkyta lašiša, ikrais ir skrudinta duonele.
- Su trintu avokadu, vyšniniais pomidorais ir namine
duonele su salyklu.
MIELINIAI BLYNELIAI // 6
- Su gruzdinta šonine ir klevų sirupu.
- Su rūkyta lašiša ir varškės kremu.
- Su karamelizuotais bananais ir uogomis.
ŠILTI ĮDARYTI SVIESTINIAI RAGELIAI // 5
- Su rūkyta vištiena, pomidorais ir baziliko majonezu.
- Su vytintu kumpiu, sūriu Brie ir rukola.
Laikas: VI-VII nuo 12 iki 16 valandos
Adresas: L. Stuokos-Gucevičiaus g. 1. (Amberton Vilnius Hotel)
Rezervacijos: fb.vilnius@amberton.lt / +370 5 208 0805