Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Renginiai

Vėlyvieji šeštadienio #pusryčiaisode

Kovo 10, Št., 12:00

Kai kurios formulės išlieka per amžius. Nusistovėjusias tradicijas keisti nedrįsta niekas, o ir būtinybės tam nėra.

Tobulų pusryčių klasika – kur olandiškas padažas apkabina Benedikto kiaušinį, kur mieliniai blyneliai pasitinka lašišą, o sviestinis ragelis slapsto Brie sūrį, ten - kur nauji skoniai kvepia namais.

Vėlyvųjų pusryčių meniu:

SOTIEJI PUSRYČIAI // 9
Du kiaušiniai, skrudinta šoninė, dešrelės, kepti pievagrybiai,
keptas pomidoras, bulviniai paplotėliai Hash brown, virtos pupelės ir duonos skrebučiai.

PUSRYČIŲ SUMUŠTINIS // 9
Su keptu kiaušiniu, gruzdinta šonine, pesto padažu, kepta vištiena, trintu avokadu, saulėje džiovintais pomidorais ir Brioche duonele.

BENEDIKTO KIAUŠINIAI // 7
- Su gruzdinta šonine, olandišku padažu ir skrudinta duonele.
- Su rūkyta lašiša, ikrais ir skrudinta duonele.
- Su trintu avokadu, vyšniniais pomidorais ir namine
duonele su salyklu.

MIELINIAI BLYNELIAI // 6
- Su gruzdinta šonine ir klevų sirupu.
- Su rūkyta lašiša ir varškės kremu.
- Su karamelizuotais bananais ir uogomis.

ŠILTI ĮDARYTI SVIESTINIAI RAGELIAI // 5
- Su rūkyta vištiena, pomidorais ir baziliko majonezu.
- Su vytintu kumpiu, sūriu Brie ir rukola.

Laikas: VI-VII nuo 12 iki 16 valandos
Adresas: L. Stuokos-Gucevičiaus g. 1. (Amberton Vilnius Hotel)
Rezervacijos: fb.vilnius@amberton.lt / +370 5 208 0805

L.Stuokos-Gucevičiaus g. 1, VILNIUS
Restoranų žemėlapis