Sekmadienis nuo seno laikomas švente, ne veltui vėlyvieji pusryčiai organizuojami būtent šią dieną. Laukiame jūsų vienų, su vaikais, draugais ar kaimynais! Pasidarykime tikro maisto šventę! O kad jau užsiminėme apie maistą, išduosime kad visada galėsime jums pasiūlyti kelių rūšių Benedikto kiaušinių, saldžių ir nesaldžių čirvinių vaflių, sotųjį angliškų pusryčių rinkinį, ryžių pudingo ir kitų gardumynų. Sekmadienį negalvokite apie nieką kitą, tik mėgavimąsi puikia kompanija ir čia pat ruošiamu maistu.
Laukiame jūsų kiekvieną sekmadienį nuo 12 iki 16 val.
Vėlyvųjų pusryčių meniu:
Sotusis rinkinys // 9,-
Kepti kiaušiniai, dešrelės, šoninė,
pupelės pomidorų padaže, kepti
pievagrybiai, tarkuotų bulvių paplotėliai,
užkeptas pomidoras, skrebučiai
Benedikto kiaušiniai // 7,-
Kepta šoninė, olandiškas padažas,
angliško kekso bandelė;
Marinuota lašiša, ikrai, varškės kremas;
Didieji portabelo grybai, kepti
pomidorai, špinatai
Čirviniai vafliai // 6,-
Vafliai
Kepta šoninė ir klevų sirupas
Marinuota lašiša ir varškės kremas
Karamelizuoti bananai ir šviežios uogos
Pyragėlių Quiche Lorraine duetas // 7,-
Su šaltai rūkyta skumbre, šviežiais
agurkais;
Su burokėlių kremu, ožkos sūriu,
špinatais
Ryžių pudingas // 6,-
Bananai, kapoti riešutai, džiovinti
vaisiai
Laikas: VII nuo 12 iki 16 valandos
Adresas: L. Stuokos-Gucevičiaus g. 1. (Amberton Vilnius Hotel)
Rezervacijos: info@sventaragiosodas.lt / +370 5 208 0805