Šių metų velykinį savaitgalį „Kempinski Hotel Cathedral Square“ komanda kviečia švęsti restorane „Telegrafas“. Net keturioms dienoms Restorano „Telegrafas“ komanda lauks Jūsų paruošusi specialųjį ištaigingų patiekalų meniu.
VELYKINIŲ PIETŲ MENIU:
Tigrinės krevetės | „Burratina“ | Marinuotos daržovės | Avokado kremas
Keptuvėje keptos šukutės | Virti „Bok Choy“ su imbieru | Šafrano padažas
Letai kepta eriuko koja | Bulvių gratinas | Sezoniniai šparagai | Medeira padažas
Velykinė „Pavlova“ | Uogos | Citrininis kremas | Medaus ledai
„Petits Fours“
ŠVENTINIŲ PIETŲ LAIKAS:
Kovo 30 d., Penktadienis 12-15 val.
Kovo 31 d., Šeštadienis13-16 val.
Balandžio 1 d., Sekmadienis 13-16 val.
Balandžio 2 d., Pirmadienis 12-15 val.
Kaina svečiui - 40 EUR
Norėdami sužinoti daugiau informacijos ar rezervuoti, skambinkite +3705 2 201600 arba rašykite mums telegrafas.vilnius@kempinski.com