Įsimylėjėliai, svajojantys pajusti tikrąją romantiką vasario 14 dieną švenčiamos Valentino dienos vakare, bus šiltai pasveikinti mūsų restorane „Telegrafas“. Niekam neprilygstančią romantišką nuotaiką sukurs švelnūs gyvos muzikos garsai, mūsų vyriausiojo šefo Vytauto Aleknos su meile ir meistriškumu sukurtas penkių patiekalų meniu ir nepriekaištingas aptarnavimas, skirtas palepinti Jus ir Jūsų antrąją pusę.
Aperityvas
Albert Bichot Rosé Brut Reserve Crémant de Bourgogne AOC
Amuse-Bouche
Ančių kepenėlių paštetas
Paštetas / Įvairios salotos (Mesclun) / Avietės / Obuoliai
Cave Hunawihr Rosacker Gewurztraminer Alsace Grand Cru AOC 2016
Keptos jūrų šukutės
Jūrų šukutės / Valgomieji pūteliai / Porai / Omaras
Villa Wolf Philius Riesling Pfalz 2014
Šampano šerbetas
Šampanas / Braškės
Rožinė veršiena
Filė / Ropė / Salierai / Veršienos sultinys
Wente Vineyards Riva Ranch Pinot Noir Arroyo Seco 2014
„Saldi aistra“
Ličis / Migdolai / Šokoladas
Kracher Muskat Ottonel Auslese Burgenland 2016
Petit Fours
Kaina svečiui 75 EUR ir papildomai 40 EUR, jeigu pasirinksite vynų derinimą prie patiekalų.
Norėdami rezervuoti staliuką, susisiekite su mumis tel.: +3705 2 201600 arba el. paštu: telegrafas.vilnius@kempinski.com.