Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Renginiai

Putojančio vyno degustacija su Jolanta Smičiene

Spalio 17, Kt., 19:00

Sertifikuota šampano ekspertė Jolanta Smičienė kviečia 4 patiekalų vakarienei bei prancūziško vyno degustacijai.

Astorija vyno rūsyje Jolanta Smičienė pasakos apie prancūziškų vynų gamybą ir skirtumus, kuriuos patys bandysime pajusti savo taurėse bei paryškinti šefo Gedimino Andriuškevičiaus kurtais patiekalais.

Vakaro meniu:
- Marinuota lašišos filė | Presuotas agurkas | Kiaušinio trynio confit | Lašišų ikrai | Salikoirnija
William Fevre Chablis AOC, France, Burgundy
- Antienos foie gras terinas | Trupintas šakotis | Braškių želė | Šviežios uogos
Sauvion Rose D’Anjou AOC, France, Loire Valley
- Keptos jūros šukutės | Topinambų piurė | Grūsti žalieji žirneliai
Alphonse Mellot La Moussiere Sancerre Blanc, France, Loire Valley
- Prancūziški sūriai
Gerard Bertrand Grand Terroir Cotes Du Roussillon Villages Tautavel AOC, France, Languedoc

Kaina asmeniui – 54 Eur
Būtina išankstinė rezervacija tel. +370 694 44566