Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Renginiai

Profesinio meistriškumo kėlimo kursai: „Gurmaniška prancūzų virtuvė su Michelin šefais“.

Kovo 22, Pn., 12:00

Pristatant prancūzų virtuvę, jos novatoriškumą ir vertybes, kurios puoselėjamos vystant gastronomijos kultūrą, saugant gamtą ir sveikatą, Prancūzų institutas Lietuvoje, bendradarbiaudamas su Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija, kviečia Jus š.m. kovo 22 d. 12 val. į profesinio meistriškumo kėlimo kursus: Gurmaniška prancūzų virtuvė su Michelin šefais.

Kursų dėstytojai: virtuvės meistras Jordan Morisset, dirbantis gurmanų restorane „Le Figuier de Saint-Esprit“, kurio gastronominę istoriją ir kūrybinę virtuvę puoselėja restorano įkūrėjas, „Michelin“ šefas Christian Morisset, remdamasis  tradicijomis ir patirtimi. Autentiškos virtuvės įrodymas - restoranas, įsikūręs šalia „Vieil Antibes“ slėnių, Provanso-Alpių-Žydrojo kranto regione, yra pripažintas „Michelin“ žvaigžde.

Valgiaraštis:

  • Jūros šukutės su avokado caneloni ir žiedinių kopūstų muso;
  • Virti aštuonkojai su baklažanų ikrais, avinžirnių ir sezamo puta, traškus kvinojos ir žemės riešutų lakštas;
  • Velingtono karvelio technika su karčiuoju šokoladu.

Kursų metu suteikiamos papildomos naudos:

  1. Pristatomas pusgaminių ir gaminių gamybos procesas;
  2. Dalomoji medžiaga kiekvienam dalyviui;
  3. Profesinio meistriškumo pažymėjimas;
  4. Užkandžių, patiekalų degustacija.

Vieta: „Gastro studija“, 1 a., Ukmergės g. 250, Vilnius.
Data: 2019 m. kovo 22 d., penktadienis, 12 val. – 16 val.
Kaina: 80 Eur.
Vietų skaičius – 45 vietos.
Būtina išankstinė registracija  el. paštu vadybininke@lrvvk.lt arba mob. +370 615 67405.