Pristatant prancūzų virtuvę, jos novatoriškumą ir vertybes, kurios puoselėjamos vystant gastronomijos kultūrą, saugant gamtą ir sveikatą, Prancūzų institutas Lietuvoje, bendradarbiaudamas su Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija, kviečia Jus š.m. kovo 22 d. 12 val. į profesinio meistriškumo kėlimo kursus: „Gurmaniška prancūzų virtuvė su Michelin šefais“.
Kursų dėstytojai: virtuvės meistras Jordan Morisset, dirbantis gurmanų restorane „Le Figuier de Saint-Esprit“, kurio gastronominę istoriją ir kūrybinę virtuvę puoselėja restorano įkūrėjas, „Michelin“ šefas Christian Morisset, remdamasis tradicijomis ir patirtimi. Autentiškos virtuvės įrodymas - restoranas, įsikūręs šalia „Vieil Antibes“ slėnių, Provanso-Alpių-Žydrojo kranto regione, yra pripažintas „Michelin“ žvaigžde.
Valgiaraštis:
Kursų metu suteikiamos papildomos naudos:
Vieta: „Gastro studija“, 1 a., Ukmergės g. 250, Vilnius.
Data: 2019 m. kovo 22 d., penktadienis, 12 val. – 16 val.
Kaina: 80 Eur.
Vietų skaičius – 45 vietos.
Būtina išankstinė registracija el. paštu vadybininke@lrvvk.lt arba mob. +370 615 67405.