Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Renginiai

LVVKA kviečia Jus į treniruotę: „International Young Chefs Challenge“!

Spalio 13, Sk., 12:00

Spalio 24 – 26 d. ruošiantis tarptautiniam konkursui „International Young Chefs Challenge“, Kinijoje, Lietuvos jaunieji šefai Rokas Ragauskas ir Erikas Janerikas kviečia susipažinti ir įvertinti konkurso valgiaraštį.
Karštosios virtuvės rungtis „Two to Tango Teams“: užkandis - šukučių seviše (ceviche), teriyaki marinuotas tunas, peletrūnų puta, agurkų granita; karštas patiekalas - antiena su lazdyno riešutų-šviežių žolelių pabarstuku, marinuotas, įdarytas svogūnas ir pastarnokų-topinambų kremas su lazdyno riešutais, virtinis su baravykais, pastarnoko fondantas, gardinta vyšnių ir konjako dekonstruota žele.

Individualios rungtys:
Erikas Janerikas „NingBo Seafood“ - otas, kalafiorų, ožkos sūrio, miso kremas, agurkų cannelloni su vėžiukais, marinuotas kalafioras su miso, upėtakio ikrai, brokolis, karamelizuotas dumplainis, marinuotas svogūnas, pomidorų consome, bisque padažas;
Rokas Ragauskas „Free Style Cake“ - sviestinis biskvitas, agrastų-mėtų compote, vyšnių įdaras, vanilinis kremas, veidrodinė glazūra.

Jaunųjų šefų mokytojai – sertifikuoti WorldChefs teisėjai, virtuvės meistrai Jaroslav Orševski ir Tomas Rimydis - tarptautinių konkursų dalyviai ir prizininkai pasidalins konkursine patirtimi.

Treniruotės metu suteikiamos papildomos naudos:
1. Pristatomas pusgaminių ir gaminių gamybos procesas;
2. Užkandžių, patiekalų degustacija.

Kviečiame palaikyti komandą, stebėti, kaip vyksta pasiruošimas konkursui, sužinoti, kokios gamybos technologijos naudojamos, kaip derinami ingredientai bei įvertinti patiekalų skonius.

Vieta: „Gastro studija“, Raudondvario pl. 131, Kaunas
Data: 2019 m. spalio 13 d., sekmadienis, 12 val. – 16 val.
Kaina: 30 Eur.
Būtina išankstinė registracija el. paštu vadybininke@lrvvk.lt arba mob. +370 615 67405.