Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Renginiai

Kalėdinis brunch'as

Gruodžio 16, Sk., 13:00

Kalėdos pamažu ateina skoniais ir kvapais, šventinėmis melodijomis bei noru visiems artimiesiems skirti šiek tiek daugiau dėmesio ir laiko. 

Astorija Brasserie šefas Gediminas Andriuškevičius ruošia šventinį kalėdinį brunch'ą. Užsukite su šeima ar draugais pasimėgauti vėlyvaisiais pusryčiais ypatingoje aplinkoje, pačiame miesto centre.

Staliukų rezervacija:
+370 521 20110
info.vilnius@radissonblu.com

Kaina: 45 eur/ asm (vaikams iki 10 metų taikoma 50 % nuolaida)
Rezervacijoms taikomas išankstinis apmokėjimas.

 

Kalėdinio brunch'o meniu:

Pasitikimui:
Karštas vynas

Šaltieji patiekalai:
Burokėlių sultyse marinuotos lašišos griežinėliai, garstyčių ir medaus padažas 
Skandinaviška silkių filė kari padaže
Skandinaviška silkių filė Madeiros vyno padaže
Keptas Kalėdinis kalakutas, bruknių uogienė, apelsinų cukatai 
Karamelizuotas ožkos sūris ir obuoliai
Ančių kepenėlių paštetas, morkų-apelsinų piurė, razinos rome
Tuno tataki su ponzu padažu ir avokadais
Topinambų ir Reblochon sūrio kišas
Saldžiarūgščiai burokėliai
Soja ir medumi glazūruoti karveliai, thai raudonųjų kopūstų ir morkų salotos
Jautienos išpjovos karpačas, balto ir juodo česnako piurė, trumų aliejus
Marinuotų daržovių antipasti: alyvuogės, artišokai, balzaminiai svogūnėliai

Sriuba:
Trinta trumais skaninta grybų sriuba

Karštieji patiekalai:
Keptos austrės su špinatais ir sūriu
Druskoje kepta lašišos filė su pankoliais ir apelsinais
Kepta antis, kimšta obuoliais ir džiovintomis slyvomis, spanguolių ir gravy padažas
Keptas stirnos kumpis, kepti miško grybai
Ruduoju cukrumi ir garstyčiomis glazūruotas Pragos kumpis, troškinti raudonieji kopūstai
Kepti įvairūs šakniavaisiai ir karamelizuotos bulvytės

Desertai:
Trupininis obuolių pyragas
Kalėdinis keksas Christstollen
Kalėdinio vyno panakota
Ryžių pudingas su vyšniomis ir migdolais
Crème brulee
Įvairūs petit fours: imbieriniai sausainiai, spurgos, kanelės, morenginiai sniego seniai
Prancūziškų sūrių rinkinys

Kava, arbata, kakava, sultys, vanduo