Vakarienės pradžia 19:00 val., vasario 28 dieną.
Lašinių pašteto triufelis juodos duonos plutelėje
Aukštaitijos pomidorų "lašinukė"
Burokėlių sultyse marinuotas lašišinis upėtakis su rojaus obuoliukais ir obuoliniais perlais
„Burokėlių su trumais” trauktinė
Veršienos sluoksniuotis su vėžių uodegėlėmis, spanguolių padažu ir vyno drebučiais
„Seno krieno” trauktinė
Bonos Sforcos (XVI a.) lazanija-skryliai su Lietuvos girių pasididžiavimais – elniena ir baravykais
Anykščių natūralus aronijų vynas „Voruta“
Ruginės plikytos duonos ledai
Pagal Radvilų virėjo sumanymą, krosnyje ruošta fazaniena su kelmučiais po tešlos kepure (XVIII a.)
Pelyno trauktinė „Artemisia Vulgaris“
Didikų marcipaninis tortas su riešutais, džiovintais vaisiais ir medumi (XVIII a.)
Čiobrelių likeris su medumi ir šafranu
*Visos trauktinės pagamintos
Pakruojo dvaro spirito varyklos
Kaina asmeniui: 58 €
(su priderintais gėrimais)
info@imperialrestaurant.lt
+37052388388