Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną
Renginiai

Gurmaniška kelionė po Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės istoriją

Vasario 28, Kt., 19:00

Vakarienės pradžia 19:00 val., vasario 28 dieną.

 

  • Mažoji užkandėlė

Lašinių pašteto triufelis juodos duonos plutelėje

Aukštaitijos pomidorų "lašinukė"

  • Pirmas užkandis

Burokėlių sultyse marinuotas lašišinis upėtakis su rojaus obuoliukais ir obuoliniais perlais

„Burokėlių su trumais” trauktinė

  • Antras užkandis

Veršienos sluoksniuotis su vėžių uodegėlėmis, spanguolių padažu ir vyno drebučiais

„Seno krieno” trauktinė

  • Karštasis užkandis

Bonos Sforcos (XVI a.) lazanija-skryliai su Lietuvos girių pasididžiavimais – elniena ir baravykais

Anykščių natūralus aronijų vynas „Voruta“

  • Gomuriui atgaivinti

Ruginės plikytos duonos ledai

  • Pagrindinis patiekalas

Pagal Radvilų virėjo sumanymą, krosnyje ruošta  fazaniena su kelmučiais po tešlos kepure (XVIII a.)

Pelyno trauktinė „Artemisia Vulgaris“

  • Desertas

Didikų marcipaninis tortas su riešutais, džiovintais vaisiais ir medumi (XVIII a.)

Čiobrelių likeris su medumi ir šafranu

 

*Visos trauktinės pagamintos

Pakruojo dvaro spirito varyklos

 

Kaina asmeniui: 58 €
(su priderintais gėrimais)

info@imperialrestaurant.lt

+37052388388