Šįkart pažindinsimės su burnoje tirpstančiais itališkais kumpiais ir atrasime mūsų kraštuose nepelnytai užmirštas, o Italijoje mėgstamas žiemines daržoves.
Jūsų laukia:
- Pirmą kartą Vilniuje! Garsiausių Italijos prosciutto lyginamoji degustacija:
Parma (24 mėn.), San Daniele (18 mėn.), Norcia (22 mėn.). Istorija, geografija, derinimas, sveikata.
- Jurga Jurkevičienė (portalo 15min rubrikos “Vakarienė pas Jurgą ir Paulių“ autorė) pristatys Romos žiemos daržoves – artišokas, kaliaropė, cikorija. Itališka ruošimo tradicija, derinimas su alyvuogių aliejumi, sūriais. Sveikatos aspektas.
Dalyvio mokestis - 40 eur.
Bilietus galite įsigyti čia: https://goo.gl/6NqLu7
Registracija į renginį būtina, dalyvių skaičius ribotas.
Rekomenduojame turėti rašymo priemonę ir bloknotą
2019 vasario 21d., 19 val.
Pylimo g. 58, Halės turgavietė