Vasario 16-osios progą kviečiame oficiališkai paminėti iškilmingame bankiete, mūsų restorane "Greita Sraigė"!
Jūsų lauks puikiausi moderniški patiekalai, gaminti po priežiūra prityrusio kulinaro Justino Kapkovičiaus, su didžia prof. Rimvydo Laužiko konsultacine pagelba!
Bankieto valgiaraštis:
Pirmasis šaltas patiekalas
Virtas Margasis Vašilas
(virtas upėtakis, žali žirniukai ir mėtos, kardinoliškas sosas)
Antrasis šaltas patiekalas
Rauginti Liežuviai
(dešimt parų raugintas liežuvis, rinktinės daržovės, krienų padažas su korinkomis)
Sriuba
Veršienos Sriuba
(sodrus veršienos sultinys, plikyti gružuliai ir petražolės)
Karštas patiekalas
Kepta Žąsis
(kaštanai, apgruzdintos bulvės su godūnais (trumais), raudonųjų serbentų kisielius, spanguolių kompotas)
Desertas
Saladas – Pyragaičiai - Kava
Vietas užsakykite čia: http://bit.ly/Bankietas
Iki šventiško pasimatymo Dvarčionyse!