Šī tīmekļa vietne izmanto sīkfailus. Turpinot izmantot tīmekļa vietni, jūs piekrītat mūsu sīkfailu politikai. Plašāka informācija par sīkfailiem.

Pieņemt
+ Ieteikt restorānu
Pasākumi

Lietuvos gastronomijos savaitė Ruduo 2020

Novembris 02, Pi, 18:00

Imperial gastronominės savaitės meniu

Istorinė aukštoji

lietuviško paveldo virtuvė

Sriuba

Kuršėnų žuvienė su šlakeliu krienų trauktinės

Pagrindinis patiekalas

Krosnyje apkepta fazaniena su kelmučiais,
po sluoksniuotos tešlos kepure

arba

Krosnyje užkepta sterko filė su baravykais
ir vėžių uodegėlėmis, po bulvių
ir sūrio „Džiugas“ plutele

Desertas

Ruginės plikytos duonos ledai

ir

Didikų marcipaninis pyragaitis su riešutais,
džiovintais vaisiais ir medumi (XIII a.)

 

Kaina asmeniui: 30 €

 

2020.11.02-08