Ko gero nerastume nei vieno žmogaus, kuris nebūtų ragavęs picos. Šis, rašytiniuose šaltiniuose jau nuo X amžiaus minimas, iš Italijos kilęs patiekalas per daug metų taip išpopuliarėjo visame pasaulyje, kad sunku net įsivaizduoti, kaip kasdienybėje reikėtų apsieiti be jo [...]
Matomo ir ragaujamo gėrio sostinėje turime tiek daug, kad perliukus atrinkti išties sunku, tačiau sudarius gerą gastro maršrutą įspūdžiai liks nepamirštami.
Ledai, anuomet būdami retu desertu buvo prieinami tik kilmingiesiems. Dabar šiuo šaltu skanėstu mėgaujasi dauguma, todėl pasidomėkime, kokių naujų netikėtų jų rūšių galima atrasti be visiems įprastos didelės ledų įvairovės parduotuvėse.
Sostinės restoranai ir barai kasmet ruošia ypatingą malonumą – lauko terasas. Pasidomėjome, kas turi originaliausias, jaukiausias ir įdomiausias terasas ir paruošėme trumpą gidą, kurią jų rinktis ryto kavai, kurią sotiems pietums, o kurią smagiam koncertui?
Daugeliui skęstančiųjų įtemptų darbų ar kitos veiklos įkarštyje greiti ir kokybiški dienos pietūs tampa tikru iššūkiu. Taigi bandome jums pagelbėti!
Jau keletą metų iš eilės kalbama, kad visuomenėje vyrauja vegetarizmo mada. [...] šiandien apie 10 proc. viso pasaulio gyventojų yra vegetarai. Todėl, natūralu, kad sostinėje (ir ne tik) atsiranda ir vis naujų vegetariškų restoranų. Kokie jie? Ką ten rasite? Siūlome keletą iš daugelio įdomių vietų.
Po ilgų lietuviškų žiemų pirmieji šilti saulės spinduliai į miesto gatves išvilioja daugumą pasiilgusių ilgų pasivaikščiojimų, bei linksmų pokalbių jaukiose lauko terasose. Tačiau orams šylant ir dienoms ilgėjant lauke norisi būti ilgiau ir ilgau, o tas pats kavinės staliukas darosi ankštas ir vis mažiau įdomus.
Ar kada pagalvojai, kad įsileisi į namus krūvą nepažįstamų žmonių ir dar paruoši jiems vakarienę? O, kad pats ar pati važinėsi į svetimus namus vakarieniauti? Gąsdina? O tūkstančius žmonių visame pasaulyje intriguoja ir vilioja.
Puikus metas atsiversti naktinių Vilniaus vietų gidą. Neišsigąskite, kalba suksis ne apie ką kita, o apie šiuo metu populiariausius alaus, vyno, bei kokteilių barus [...]
Maisto kultūra jau užėmė svarbią vietą ne tik valgančiųjų auditorijoje, bet ir režisierių pasąmonėse. Kaip jie tuos kulinarinius atradimus pateikė, kviečiame išvysti skirtinguose, tačiau požiūrį į restoranų virtuves keičiančiuose filmuose. [...]
Šį kartą vietoje aštrios kritikos tiesiog atsakome į pačius paprasčiausius klausimus, kur vis dėl to eiti, kai norite pakviesti antrąją pusę į pasimatyną, norite eiti dienos pietų ar praleisti savaitgalį su puodeliu kavos.