This website is using cookies. By continuing to use the website you agree to our Cookie Policy. More information about Cookies.

Accept
+ Suggest a Restaurant

Food and people

  • Recipes
Blynai su kokosais, karamele ir kriaušėmis

Blynai su kokosais, karamele ir kriaušėmis

  • Recipes
Pad Thai su tofu sūriu

Pad Thai su tofu sūriu

  • Recipes
Veganiški kokosų miltų blynai be glitimo

Veganiški kokosų miltų blynai be glitimo

  • Article for all tastes
Susipažinkite su jaukiu, šeimyniniu viešojo maitinimo tinklu „Bisas“.

Į kulinarijos pasaulį žengia šeimyninis trio. Daug metų dirbę scenoje, renginių režisūroje, radijuje, dabar savo patirtį perneša į virtuvę ir visus lankytojus džiugina skoniu ir kokybišku maistu.

  • Recipes
Keptos daržovės su bolivinėmis balandomis

Keptos daržovės su bolivinėmis balandomis

  • Recipes
Moliūgų džemas

Moliūgų džemas

  • Recipes
Baklažanų troškinys

Baklažanų troškinys

  • Recipes
Augalingi pusryčių sausainiai

Augalingi pusryčių sausainiai

  • Recipes
Makaronai su avokado ir baziliku padažu

Makaronai su avokado ir baziliku padažu

  • Article for all tastes
Kaip muzika restorane padeda mums mėgautis maistu?

Be puikaus aptarnavimo, interjero detalių ir gardžiai atrodančio maisto, muzika yra vienas svarbiausių dalykų, kuris įstrigs apsilankius restorane. Kartais to sąmoningai ir nesuvokiame, tačiau muzika mums kelia tam tikras asociacijas [...]

  • Recipes
Kanadietiški blynai

Nacionalinės šefų rinktinės narys, virtuvės šefas Nikita Vornik neįsivaizduoja pusryčių be gardžių, purių blynų. Išbandykite jo receptą!

  • Food talks
Kristina Pišniukaitė: „Valgymas restorane turi būti mažytė šventė“

Kur ieškote kulinarinio įkvėpimo? Vartote knygas? Peržiūrite youtube.com video? [...] Ant medinės lentelės maisto tinklaraščio sumanytoja Kristina Pišniukaitė dalijasi mintimis apie maistą, savus kulinarinius įpročius ir visa kita, ką deda ant medinės lentelės [...].

  • Recipes
Bolivinių balandų ir morkų kepsneliai

Bolivinių balandų ir morkų kepsneliai

  • Recipes
Čaga salotos

Čaga salotos

  • Recipes
Trapūs varškės sausainiai

Trapūs varškės sausainiai

  • Recipes
Morkų spurgos (keptos orkaitėje)

Morkų spurgos (keptos orkaitėje)

  • Recipes
Riešutų ir sėklų granola

Riešutų ir sėklų granola

  • Cuisines of the world
Latvijos ir Estijos virtuvės: kažkas naujo, bet pažįstamo

Ar kada ragavote pudingą primenančio deserto, pagaminto iš juodos ruginės duonos? O šaltsriubės, kurios pagrindiniai ingredientai – daržovės, kiaušiniai, gira ir dešrelės? Tai – ne kokio išprotėjusio virtuvės meistro eksperimentai, o mūsų kaimynų latvių ir estų nacionaliniai patiekalai.

  • Recipes
Voveraitės

Voveraičių receptas

  • Food talks
Geriausieji šalies šefai atskleidė, be ko neįsivaizduoja savo patiekalų

Restoranų vadovai ir visa Lietuvos maisto industrija kasmet laukia renginio, kurio metu paskelbiama, kurie restoranai pateko į vis didesnio dėmesio sulaukiančio reitingo „30 geriausių restoranų“ trejetuką. Ir nors šių metų reitingo rezultatai skyrėsi nuo ankstesnių metų, jame netrūko ir naujokų.

  • Recipes
Žaliųjų lęšių salotos su graikiniais riešutais

Žaliųjų lęšių salotos su graikiniais riešutais

  • Article for all tastes
Turgus antras dublis arba kaip pabėgome valgyti prie Neries

Praėjusį savaitgalį startavęs gastronomijos ir bendruomeniškumo festivalis Turgus 2.0, artėjančiam rugsėjo antrosios sekmadieniui pabarstė intriguojančių pažadų: nuo didelio retų jūros gėrybių stendo, [...] maisto vagonėlius siūlančius netradicinius skonių derinius ir [...] kuo tikriausių vabzdžių degustato.

  • Recipes
Ėriuko šonkaulių receptas

Ėriuko šonkauliukai: šefo firminis receptas vakarienei

  • Recipes
Orkaitėje keptų burokėlių sriuba

Sriubą pagaminti labai paprasta, tereikia keletos ingredientų.

More news 245