Artėjant švenčių sezonui, virtuvės meistrai kviečia į gurmanišką skonių kelionę.
Gamina patyrę virtuvės meistrai, tarptautinių konkursų dalyviai ir prizininkai: Darius Dabrovolskas restoranas „Moon“; Arūnas Stoškus, restoranų grupė „Fortas“; Rytis Kairys, restoranas „Green Hall 2“; Dovilė Valentienė ir Toma Piskarskaitė „Amandus desertinė“.
Egzotiškų kelionių įspūdžiais bei apie naujų skonių atradimus papasakos LRT laidos „Pasaulio puodai“ vedėjas, keliautojas, maisto entuziastas Vytaras Radzevičius.
Vieta: restoranas „Green Hall 2“, Upės g. 23, Vilnius
Data: 2019 m. gruodžio 8 d., sekmadienis, 12 val.
Aprangos kodas – LVVK asociacijos nariai ir svečiai laukiami tik su virėjų švarkais.
Išankstinė registracija būtina!
Registracija ir informacija el.paštu vadybininke@lrvvk.lt arba mob. nr. +370 615 67405
Dalyvavimo kaina vienam asmeniui – 30 eur.