Šioje svetainėje naudojami slapukai. Naudodamiesi svetaine sutinkate su slapukų naudojimu. Daugiau informacijos apie slapukus..

Supratau
+ Pasiūlyk restoraną

Ieva Alvidovna

  • Receptai
Bananinis pyragas be miltų, kiaušinių ir cukraus

Mano vienas mėgiamiausių pyragų, kai norisi kažko skanaus, arba kai laukiu svečių, arba kai einu į svečius ir ypač jei turiu nedaug laiko [...]

  • Receptai
Angliški pusryčiai

5 receptai viename patiekale. Itin sotūs pusryčiai!

  • Receptai
Naminė granola

Sumaišykit visus sausus ingredientus ir tada įmaišyti sirupą, kol viskas tvarkingai pasidengs. Kepti 150 laipsnių orkaitėje apie pusvalandį, per tą laiką galima kartą ar du kartus pamaišyti, apversti. Viskas! Skaninkit šviežiais vaisiais, šviežiom ar šaldytom uogom ir mėgaukitės.

  • Receptai
Sorų ir moliūgo košė su datulėmis

"Noriu pasidalinti be galo paprasto ir be galo skanaus patiekalo receptuku, kurį pamėgau Ukrainoje. Jis, kaitaliojant ingridientus tinka ir pusryčiams, ir pietums, ir vakarienei. Bet šį kartą, saldus - pusryčių variantas" - teigia Ieva Alvidovna.

  • Receptai
Blynai su mėlynėmis ir citrinų eteriniu aliejumi

Kvapnios blynų kepimo paslaptys. Ypatingi blynai Užgavėnių dienai.

  • Receptai
Šiltos morkų ir jūržolių salotos su tofu ir avokadu

Jūros kopūstus užmerkiame 10 - 15 min. Morkas nuskutame ir su tuo pačiu skustuku „pritarkuojame", „priskutame" ilgų plonų juostelių, kurias patroškiname keptuvėje...

  • Receptai
Šildanti ir soti marokietiška lęšių bei saldžiųjų bulvių sriuba

Šiandien visa diena - sutapimų metas. Sutapimai prasidėjo jau vakar. Taip, aš žinau, kad sutapimų nebūna. Galiu, žinoma, ir tikraisiais vardais vadinti - šiandien stebuklų metas.

  • Receptai
Žaliavalgiškas morkų tortas

Morkų pyrago/torto pirmą kartą ragavau seniai seniai, kai gyvenau Amerikoje, pas mus apie juos tada, prieš penkioliką metų gal ir buvo kas girdėjęs, bet niekas negamino. O man iškarto labai patiko. Man apskritai patinka visokie deriniai/kepiniai/gaminiai su vaisiais ir daržovėmis, labiau negu be jų :) Kai žaliavalgiavau, dažnai gamindavo žaliavalgišką morkų pyragą, paprastesnį nei šis tortas. Pamenu, vieną kartą, Ukrainoje teko skaityti paskaitėlę apie žaliavalgystę ir kad iliustruočiau jos privalumus tokį pyragą nusinešiau ten, tai jį visavalgiai žmonės, tik šiek tiek besidomintys sveikesne gyvensena minėjo ir minėjo net keli metai praėjus po tos paskaitos, receptų prašė ir gamino. Tai va - o šitas tortas dešimt kartų skanesnis. Iš vis - bomba. Drėgnas, turtingo skonio, o savo tekstūra beveik nesiskiria nuo kepto. Gaminau jį per Naujus Metus ir visiems be galo patiko. Valgėm gal keturias dienas, nes buvo didelis, su pasimėgavimu iki paskutinio kąsnelio. Tortą gaminau su vienu slaptu ingridientu, kuris "makes all the difference".