Salotos
Salotos
salotos
Salotos
salotos
salotos
salotos
Salotos
salotos
salotos
salotos
salotos
Lengvos veganiškos kopūstų salotos su naminiu majonezu
Šildantis troškinys šaltai žiemai.
„City Chef“ šefo Artūro Samavičiaus firminės salotos prie burgerio ar kitų mėsos patiekalų nepalieka nei vieno abejingo.
Žinote kuo man patinka salotos? Be fakto, kad jos sveikos, greitai ir lengvai pagaminamos? Tuo, kad jose galima naudoti visiškai netikėtus, ir atrodytų nesiderinančius ingredientus. Ir rezultatas visada bus nuostabus.
Tikriausiai nieko nenustebinsiu, bet pusryčiauti yra be galo svarbu. Ir ne tik dėl to, kad taip organizmas gauna kuro dienos pradžiai.
Kai norisi labai paprastai ir greitai pagaminamo, bet dar nenusibodusio maisto.
Agurkų, fetos ir kuskuso salotos su kepintais kedrų riešutais
Salotos su humusu nuspalvins jūsų lėkštę vitaminų įvairove, užtikrins sotumą ir neapsunkins organizmo.
Dar viena sveikesnių pikantiškų pusryčių idėja maistingam rytui. Kiaušiniai kepti orkaitėje brokolių ir pievagrybių patale.
Pavasariui prasidėjus norisi ir lengvenių, gaivesnių patiekalų. Todėl pats laikas išbandyti dar neragautus salotų receptus.
Šį kartą daug žalumos, bet pagrindinė šių salotų žvaigždė − padažas. Šiek tiek saldumo nuo granatų, čili aštrumo ir sezamų pastos. Nepatikėsite, kokios sočios šios salotos su sezamų pastos padažu ir kokios spalvingos.
Jūros kopūstus užmerkiame 10 - 15 min. Morkas nuskutame ir su tuo pačiu skustuku „pritarkuojame", „priskutame" ilgų plonų juostelių, kurias patroškiname keptuvėje...